8. kolo 3. ŽNL VPŽ Zapad: Jedanaest komada Omladinca, Stara Brezovica u drugom poluvremenu svladala Branu!

U subotu su odigrana sva četiri susreta osmog kola 3. ŽNL VPŽ Zapad! Lider ljestvice Omladinac iz Korije goste je ispratio s jedanaest komada u mreži,  Okrugljača je u Kladarama odnijela sav plijen rezultatom 0:4, Stara Brezovica je s 3:1 slavila nad Branom, dok je Bušetina s 2:1 svladala Otrovanec!

Izvor: ŽNS Virovitičko-podravske županije

 

Lider ljestvice Omladinac iz Korije koji je u šest odigranih susreta obilježio pet pobjeda i jedan neriješen ishod u susretu osmog kola ugostio je osmoplasirani Napredak iz Rušana. Omladinac je došao do uvjerljive pobjede 11:0 u kojoj se istaknuo Tomislav Škvarić s pet pogodaka. Hat-trick je postigao Josip Barušić, dva pogotka nadodao je Valentino Cik, dok je jedan pogodak postigao Marko Korenički.

Drugoplasirani ŠN Graničar Bušetina (Okrugljača) koji je u šest odigranih susreta skupio petnaest bodova, bod manje od lidera ljestvice putovao je na gostovanje kod sedmoplasiranih Kladara koje su u šest odigranih susreta obilježile dvije pobjede i četiri pretrpljena poraza. Gosti iz Okrugljače došli su do pobjede 0:4 u kojoj je Alen Fučkar sudjelovao s dva pogotka, dok su Kristijan Veg i Saša Ivanešić postigli jedan.

NK Stara Brezovica došla je do svoje ukupno četvrte prvenstvene pobjede u susretu s posljednjeplasiranom Branom koja je nakon sedam odigranih susreta i dalje bez bodova. Domaćin je slavio rezultatom 3:1, a za Staru Brezovicu golove su postigli Robert Bilobrk, Predrag Mikić i Marko Lukačević. Kod gostiju jedini pogodak postigao je Igor Miota.

U ogledu petoplasirane i šestoplasirane momčadi prvenstva Bušetina 1947 ugostila je Otrovanec. Domaćin je u susret ušao s deset bodova na kontu iz šest susreta, dok su gosti u isto toliko susreta prikupili tri boda manje, ukupno sedam. Domaćin je došao do 2:1 pobjede s dva pogotka Marija Mikolčića, dok je za goste pogodak zabio Marko Živko.

Sloga iz Dugog Sela Lukačkog koja je nakon visoke 8:1 pobjede u prošlom kolu nad Branom došla do ukupno četvrte pobjede i trinaestog boda, ovaj vikend bila je slobodna momčad.

Izvor: ŽNS Virovitičko-podravske županije