/7. Vukovar open i Kid open DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA
dav

7. Vukovar open i Kid open DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA

Taekwondo klub u subotu 24.11. nastupio je na 7. Vukovar openu u organizaciji taekwondo kluba Otok iz Otoka. Ovo natjecanje je od strane Hrvatskog taekwondo saveza određeno da bude kriterijski turnir za juniore te je medalja s ovog natjecanja bitna za konačan zbir  i ukupan poredak na rang ljestvici juniora/ki.
Ovo natjecanje se već godinama organizira povodom obilježavanja DANA SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA 1991-2018., posvećen svim braniteljima i civilima stradalim u obrani Vukovara 1991. godine.
23.11. organiziran je prijem klubova kod Spomen doma hrvatskih branitelja gdje su odali počast i položili vijence na mjestima stradavanja branitelja i civila. Osim izaslanika klubova počast su odali i članovi Hrvatske juniorske reprezentacije među kojima je bila i naša članica Matea Begić.
Na natjecanju je nastupilo oko 270 natjecatelja iz 23 kluba, a taekwondo klub Našice nastupio je sa 18 natjecatelja u borbama i KICK disciplini.
U KICK-u Tena Ilona Jukić osvojila je Z medalju i pehar za najbolju natjecateljicu i Ivan Vučemilović osvojio je srebrenu  medalju.
U borbama u kategoriji mlađih kadeta do više žutog pojasa medalje su osvojili Zlatnu medalju osvojili su Jana Koljđeraj, Lara Falašta i Gabrijel Kuric, srebrenu medalju osvojio je Marin Pavlović i Brončanu medalju osvojili su Ana Šimić i Noa Rakić.
dav
dav
Na temelju ovih rezultata klub je osvojio pehar za 3. mjesto u borbama u kategoriji mlađih kadeta
U kategoriji mlađih kadeta od više zelenog pojasa na dalje Petra Mohila osvojila je Broncu. U juniorskoj kategoriji +68 kg Petra Mihalek osvojila je zlatnu medalju, dok je Matea Begić, koja je nastupila ispred Hrvatskog nacionalnog tima kao juniorska reprezentativka, osvojila je srebrenu medalju.
Podijeli
  •  
  •  
  •