7. kolo 4. NL BJ-KC:VT: Tehničar u Imbriovcu, Pitomača dočekuje Garić!

Za vikend slijede uzbuđenja sedmog kola 4. NL BJ-KC-VT! U subotnjem programu vodeći Tehničar gostuje u Imbriovcu kod Borca, Pitomača je domaćin Gariću, dok će u nedjeljnom programu Ferdinandovac gostovati kod Dinama u Predavcu, a Mladost iz Kloštra Podravskog traži povratak na pobjednički kolosijek . Četiri su susreta po rasporedu u subotu, dok su ostala tri zakazana za nedjelju, svi s početkom u 16:00!

Oglas

Oglas

NK Pitomača nakon velike 0:3 pobjede nad Tehničarem prošlo kolo na diobi je prvog mjesta ljestvice, a za nastavak niza koji je sad na dvije uzastopne pobjede pokušat će povećati u subotnjem srazu sa Garićem koji je u posljednja tri susreta obilježio dvije domaće pobjede.

Oglas

Tehničar iz Cvetkovca nakon poraza u derbiju u prošlome kolu iskupljenje traži u Imbriovcu kod Borca koji u ogled ulazi također nakon poraza kojeg su pretrpjeli prijašnje kolo u Molvama 2:3.

Trećeplasirana NK Bilogora 91 u susret sedmog kola ulazi s četiri uzastopne prvenstvene pobjede u kojima su obilježili gol razliku od čak 15:1! Bilogora odlazi na gostovanje u Legrad kod tamošnjeg Graničara koji je nakon šest kola pri dnu ljestvice sa jednim osvojenim bodom koliko ima i Suhopolje.

Četvrtoplasirani Ferdinandovac nakon domaće pobjede na Slatinom, u okviru sedmog kola gostovat će u nedjelju u Predavcu kod Dinama, koji je nakon šest kola devetoplasirana momčad ljestvice s osam prvenstvenih bodova.

Sedmoplasirana Mladost iz Molvi nakon domaće pobjede nad Borcem 3:2 na gostovanje će kod trenutno petoplasirane Slatine koja je u jedinom nedjeljnom dvoboju proteklog kola poražena u Ferdinandovcu 1:3.

NK Mladost iz Kloštra Podravskog u zadnja tri prvenstvena kola obilježila je samo jedan bod te tako pokvarila učinak s početka sezone, a svoju četvrtu pobjedu tražit će u domaćem ogledu u nedjelju sa Suhopoljem koje je svoj prvi ovosezonski bod osvojio u domaćem srazu sa Dinamom proteklo kolo 2:2.

Kolo će u nedjeljnom programu u Mikleušu zaključiti dvanaestoplasirani NK Voćin koji na kontu ima četiri osvojena boda te NK Čazma koja je s pet bodova na mjestu iznad Voćina, jedanaestom.