6. kolo MŽNL SB-PŽ: Tomislav dočekuje Sikirevce, Slobodnica putuje u Požegu!

Na redu je i šesto kolo MŽNL SB-PŽ! U subotnjem ogledu prvoplasirani Tomislav domaćin je Sikirevcima, drugoplasirana Slobodnica putuje u Požegu, Psunj Sokol nove bodove traži u Jakšiću dok će Lipik u nedjelju tražiti nove bodove kod Zadrugara! Pet susreta je planirano za subotnji program dok će dva biti odigrana u nedjelju.

Oglas

Oglas

Nakon što se prošlo kolo vratio pobjedama, Tomislav iz Donjih Andrijevaca tražit će nove prvenstvene bodove u srazu sa šestoplasiranim Sikirevcima koji su u pet prvenstvenih kola osvojili devet bodova.

Oglas

Drugoplasirana Slobodnica koja je na omjeru od četiri pobjede i poraza u sklopu šestog kola na putovanje će kod sedmoplasirane Požege koja je nakon pet kola obilježila učinak od tri pobjede i dva poraza.

Psunj Sokol iz Okučana nakon 6:0 pobjede nad Papukom, tražit će nastavak serije kod jedanaestoplasiranog Jakšića koji u susret šestog kola ulazi s tri remija i dva poraza u pet prvenstvenih ogleda.

NK Hajduk iz Pakraca nakon poraza u Bukovlju 0:1 priliku za nove bodove imat će u subotnjem susretu protiv Dinama iz Vidovaca koji je u zadnja dva prvenstvena susreta obilježio i prva dva boda.

Slavonac iz Bukovlja koji je u dosadašnjih pet kola na kontu prikupio deset bodova tražit će svoju četvrtu prvenstvenu pobjedu u susretu šestog kola gdje će gostovati u nedjelju u Sibinju kod tamošnje Mladosti koja je u pet prvenstvenih kola na učinku od jednog boda.

U drugom nedjeljnom dvoboju trenutno osmoplasirani Zadrugar iz Oprisavaca koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva obilježio dvije pobjede, neriješen ishod te dva poraza, dočekat će u nedjeljnom programu NK Lipik 1925 koji je prošli tjedan u Lipiku poražen od Požege 2:3 te je izgubio status prve momčadi ljestvice.