6. kolo 1.ŽNL BPŽ: Omladinac traži nastavak serije, zanimljivi susreti u Jarugama i Velikoj Kopanici!

Za vikend je na redu i šesto prvenstveno kolo 1.ŽNL BPŽ! Nakon pet kola prvoplasirani Omladinac traži petu pobjedu u Sapcima, Slavonac će na domaćem terenu u subotnjem terminu ugostiti Croatiju, kao i Posavina Vinogorca, dok iz nedjeljnog programa izdvajamo i zanimljive okršaje u Jarugama te Donjoj Vrbi! Svi su susreti po rasporedu od 16:00.

Oglas

Oglas

Omladinac iz Starog Topolja nakon pet kola vodeća je momčad ljestvice, a u sklopu šestog kola u subotu petu će pobjedu tražiti u okršaju na stadionu u Garčinu s NK Sapcima koji su na dnu poretka bez prvenstvenih bodova.

Oglas

Petoplasirana Posavina iz Velike Kopanice i trećeplasirani Vinogorac odmjerit će snage u susretu šestog kola.  Oba takmaca u susret ulaze s učinkom od deset osvojenih bodova u pet susreta.

NK Slavonac Gunjavci/Drežnik na krilima 0:2 gostujuće pobjede u Vinogorcu s optimizmom ulazi u subotnji susret gdje ga čeka desetoplasirana Croatia koja je u pet kola uprihodila isto toliko prvenstvenih bodova.

Sloga iz Jaruga koja je također na učinku od deset bodova iz pet susreta ugostit će u sklopu nedjeljnog programa Slaven iz Ljupine, koji je proteklo kolo minimalno poražen od NK Posavine.

U subotnjem dijelu programa sučelit će se momčadi iz donjeg dijela ljestvice gdje će NK Budainka Kolonija koja je u pet kola uprihodila tri prvenstvena boda i Graničar iz Slavonskog Šamca koji je u pet kola osvojio bod više od svog domaćina, četiri.

Zanimljiv susret u nedjelju čeka nas u Donjoj Vrbi gdje domaći Zvonimir s dvije pobjede, neriješenim ishodom i porazom dočekat će na domaćem terenu u nedjelju Amater iz Slavonskog Broda koji u susret ulaze s devet bodova na kontu.

Nedjeljnim susretom kolo će zaključiti trenutno osmoplasirana Mladost iz Cernika koja s učinkom od pobjede, dva remija i dva poraza ulazi u šesto kolo gdje će snage odmjeriti sa Batrinom koja je u pet kola uprihodila četiri prvenstvena boda.