500 djece sudjelovalo na prvom “Jakšić kupu”!

Proteklog vikenda u Jakšiću održan je 1. Dječji “Jakšić Kup” u organizaciji Škole nogometa Jakšić, gdje je kroz dva dana sudjelovalo oko 500 mladih nogometaša u četiri kategorije, ukupno 45 ekipa.

Radost i uživanje u najdražoj igri, nova poznanstva i prijateljstva koja će se nastaviti na nekim drugim travnjacima, temeljne su vrijednosti i ciljevi koje je ispunio ovaj događaj. Smijeh, druženje, dobar nogomet, suze radosnice, ali i one zbog poraza, raspoložena publika i dobra organizacija opravdali su ovaj turnir zajedništva, druženja i zabave.

Od srca se zahvaljujemo svim sudionicima, trenerima, roditeljima, posjetiteljima, te svim volonterima koji su na bilo koji način pomogli da se održi ovaj turnir koji će nadamo se postati tradicija, vidimo se dogodine – poručili su iz Škole nogometa Jakšić.

Bio je to pravi festival nogometa, ni vrućina nije spriječila male nogometaše da pokažu sve svoje vještine, na kraju se kroz brojne dvoboje iskristaliziralo tko su najbolji u četiri kategorije. Nedavno pokrenuta Škola nogometa NK Jakšić sjajno je organizirala čitav događaj, stvorila si sve preduvjete da u narednim godinama turnir postane jedan od centralnih ljetnih događaja kada su mlađe kategorije u pitanju, a kvalitetnim radom s klincima svakako će se povećavati njihov broj i kvaliteta što je i bio cilj kod pokretanja čitave priče. Ovako su se posložili najbolji sudionici Jakšić kupa u četiri natjecateljske kategorije:

2006.godište (St.pioniri):

1. NK Papuk Velik

2. NK Dinamo Vidovci-Dervišaga

3. Futsal klub Darda

Najbolji vratar Lovro Krnjić), najbolji strijelac Matej Glavota, najbolji igrač Mateo Ivanika

2008.godište (Ml.pioniri):

1. NK Slavonija Požega

2. Prijatelji

3. NA Nopo-Legen

Najbolji golman Matija Šandrk, najbolji strijelac Vito Papac, najbolji igrač Dominik Mesić

 

2010.godište (Početnici):

1. Malci

2. NK Budainka-Kolonija

3. NK Kutjevo

Najbolji golman Karlo Janzović, najbolji strijelac Luka Cekinović, najbolji igrač Gabrijel Hrmić

 

2012.godište (Limačići):

1. NK Voćin

2.HNK Vinkovci

3.NK Slavonija Požega

Najbolji golman Šimunić Luka, najbolji strijelac Mihael Majstorović, najbolji igrač Josip Jozić