5. kolo 3. ŽNL VPŽ Istok: Orešac pokupio plijen u Gornjem Miholjcu, Vaška protutnjala Novakima!

Odigrana su oba susreta petog prvenstvenog kola 3. ŽNL VPŽ Istok! Orešac je došao do druge prvenstvene pobjede slavivši nad Miholjcem 0:3, a kiks lidera iskoristila je nova vodeća momčad ljestvice NK Vaška koja je sa pet pogodaka protutnjala Novakima!

Oglas

Oglas

NK Miholjac iz Gornjeg Miholjca u uvodna tri susreta bio je jedina stopostotna momčad Istoka sa sve tri prvenstvene pobjede uz gol razliku 13:6. U okviru petog kola svoj ukupno četvrti susret igrali su s momčadi Orešca koji je u prvenstvo ušao s učinkom od četiri boda iz tri susreta. Gosti su poveli dvama golovima u 24. i 26. minuti susreta kada su mrežu domaćina tresli Matej i Ivan Nemet. Mreže su potom mirovale sve do 81. minute kada je Roberto Lukinić postavio konačnih 0:3 i drugu ukupno pobjedu NK Orešca!

Oglas

Slavonac iz Novaka u nedjeljnojutarnjem programu ugostio NK Vašku. Domaćini su u ovaj susret ušli s učinkom od po jedne prvenstvene pobjede, neriješenog ishoda i poraza dok su gosti iz Vaške obilježili dvije pobjede i jedan poraz. Iznimno raspoložen ovaj susret bio je Dejan Janže koji je goste svojim hat-trickom u 3′, 43′ i 82. minuti predvodio goste do pobjede, a precizni za Vašku bili su i Marinko Kaščel u 60. minuti i Kristijan Bičanić koji je konačnih 5:0 postavio u 89. minuti susreta. Ovom pobjedom NK Vaška preuzela je vrh prvenstvene ljestvice.

Slobodna momčad ovo kola bili su posljednjeplasirani Meljani koji su nakon odigrana četiri susreta bez osvojenih bodova.