5. kolo 1. ŽNL VPŽ: Derbi u Čačincima, Dinamo Kapela Dvor traži nastavak serije!

Subota sa jednim i nedjelja sa šest susreta donose nova uzbuđenja unutar petog kola 1.ŽNL VPŽ. Jedini subotnji susret imat ćemo priliku pratiti u Gornjem Bazju gdje se sastaju domaće Bratstvo i Podravac Sopje, dok od ostalih šest susreta po rasporedu u nedjelju derbi kola očekuje nas u Čačincima gdje će domaća Mladost i gost Sloga iz Zdenaca pokušati ispraviti dojam iz prošlog kola. Jedina stopostotna momčad Dinamo iz Kapela Dvora u okviru petog kola na svom terenu ugostit će Slavoniju iz Sladojevaca. Svi se susreti igraju u 16:30.

Oglas

Oglas

Peto kolo virovitičke primere subotnjim će susretom otvoriti u Gornjem Bazju domaće Bratstvo i gost NK Podravac iz Sopja. Domaćin će u ovom susretu tražiti treću uzastopnu pobjedu, dok gosti iz Sopja još čekaju na prve prvenstvene bodove.

Oglas

U derbiju 5. kola 1. ŽNL VPŽ susrest će se momčadi koje imaju aspiracije na sam vrh prvenstvene ljestvice i koje će tražiti iskupljenje za kikseve iz prošlog kola, Mladost iz Čačinaca i Sloga iz Zdenaca. Podsjetimo, u okviru prethodnog kola Mladost je u gostima minimalno poražena od Slavonije u Sladojevcima, dok je Sloga na svom terenu odigrala neodlučeno sa Dinamom iz Četekovca.

Dinamo iz Četekovca nakon četiri kola na kontu deset bodova (tri pobjede i neriješen ishod u Zdencima), a u okviru petog kola u goste im dolazi NK DOŠK iz Dolaca koji sa šest vodova ulazi u susret na krilima 4:2 pobjede nad Rezovcem.

U dvoboju dviju ekipu koje su sa dvije pobjede i dva poraza startali sa natjecanjem, susresti će se u Rezovcu domaći NK Rezovac i Lukač 05. Dva takmaca u ovajh susret ulaze u različitom raspoloženju: Rezovac je u posljednja dva kola obilježio dva poraza, dok je Lukač u protekla dva kola uprihodio šest bodova uz impresivnu gol razliku 15:1!

Lider nakon četiri prvenstvena kola i jedini stopostotni Dinamo iz Kapela Dvora u ovom kolu petu će pobjedu tražiti u srazu sa Slavonijom iz Sladojevaca koja je prve bodove obilježila prošlo kolo iznenadivši na svom terenu Mladost iz Čačinaca.

Trenutno devetoplasirana momčad NK Borova koja nakon četiri ligaška kola na kontu ima pet bodova, u sklopu petog kola ugostit će trinaestoplasirani Crnac koji je još na početnih nula bodova iz četiri susreta,

Mladost iz Miljevaca nakon prve ligaške pobjede koju su ostvarili proteklo kolo u domaćem ogledu s Borovom, u okviru petog kola će na gostovanje u Mikleuš kod istoimenog domaćina koji je nakon četiri kola osvojio jednako toliko prvenstvenih bodova.