5. kolo 1. ŽNL BPŽ: Vinogorac domaćin Slavoncu, Omladinac dočekuje Graničara!

Sa uzbuđenjima ovaj vikend nastavlja se peta etapa prve ŽNL BPŽ! U subotnjem programu izdvajamo susret u Ljupini između Slavena i Posavine iz Velike Kopanice, dok će lider nakon četiri kola Vinogorac u nedjelju odmjeriti snage sa trenutno četvrtoplasiranim Slavoncem G/D! Tri su susreta po rasporedu u subotu, dok će ostala četiri ogleda biti u nedjelju. Svi susreti počinju u 16:30!

Oglas

Oglas

U subotnjem dijelu programa snage će u Ljupini odmjeriti momčadi koje su u četiri prvenstvena kola na učinku od dvije prvenstvene pobjede, neriješenog ishoda i poraza, domaćini NK Slaven i gosti NK Posavina iz Velike Kopanice.

Oglas

NK Amater Jelas nakon četiri kola treća je momčad prvenstvene ljestvice sa učinkom od tri pobjede i jednog poraza, a u okviru petog kola u goste im dolazi Mladost iz Cernika koja je sa četiri boda trenutno devetoplasirana momčad na ljestvici.

Subotnji program zaključit će svojim susretom dvije trenutno posljednjeplasirane momčadi na ljestvici, Batrina i Sapci. Batrina je do svog prvog boda došla prošlo kolo na gostovanju kod Graničara, dok su Sapci prije ovoga kola bez bodova na dnu ljestvice.

U nedjeljnom programu očekuje nas izvrstan susret između lidera ljestvice NK Vinogorca i NK Slavonca Gunjavci/Drežnik, koji u susret ulazi kao četvrtoplasirana momčad prvenstvenog poretka.

Drugoplasirani Omladinac iz Starog Topolja nakon četiri kola na učinku je od deset bodova iz četiri susreta. U susretu petog prvenstvenog kola sučelit će se sa Graničarom iz Slavonskog Šamca koji je u četiri kola uprihodio isto toliko prvenstvenih bodova.

Sloga iz Jaruga tražit će svoju treću prvenstvenu pobjedu u nedjeljnom susretu sa Budainkom Kolonijom koja na bodovnom kontu ima tri boda iz susreta sa Batrinom u drugom kolu.

Kolo će u Tisovcu zaključiti trenutno osmoplasirana i desetoplasirana momčad prvenstvene ljestvice, domaća Croatia i gosti NK Zvonimir iz Donje Vrbe. Domaćini u ovaj susret ulaze sa pet osvojenih bodova, dok je Zvonimir skupio bod manje, četiri.