4. NL BJ-KC-VT – županijski derbi u Cvetkovcu!

3. kolo popularne 4. NL BJ-KC-VT odigrat će se ovog vikenda u kojem se naziru derbiji.

Oglas

U subotu će na terenu u Cvetkovcu istrčati ekipe Tehničara i Bratstva, dvije odlične ekipe koje pretendiraju za sami vrh i odigrati ne sumnjamo, odličan županijski derbi. Također zanimljiv susret igrat će se u Grubišnom Polju gdje će domaća Bilogora 91 ugostit do sad stopostotnu ekipu Sloga iz Zdenaca.

Oglas

Molve će na domaćem terenu ugostit još jedan klub iz Grubišnog Polja, a ovoga puta riječ je o Gariću. Obje ekipe iskusile su poraz i pobjedu što znači da štednje između ove ekipe neće biti. Zadnja utakmica koja će se odigrati u subotu bit će između domaće Čazme koja se nalazi na dnu ljestvice bez bodova i Podravca koji je do sad upisao samo jedan bod.

Oglas

U nedjelju na rasporedu imamo susret u Ferdinandovcu koji ima novu momčad i polako slaže nove kockice, a protivnik će mu biti Kloštar Podravski koji vapi za pobjedom u novoj sezoni. Trećeplasirana momčad Borca iz Imbriovca na svome će terenu ugostit legendarni Graničar. Slatina koja se trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu ići će na teško gostovanje u Predavac gdje će ih dočekati domaći Dinamo.