4. NL BJ-KC-VT – Uvjerljive gostujuće pobjede Borca i Bilogore 91

U ovome svijetu ništa nije sigurno osim poreza, smrti i golijade subotom u 4. NL BJ-KC-VT.

Oglas

NK TEHNIČAR – NK GARIĆ (G) 2:1

Oglas

Tehničar je došao do pobjede protiv odlične ekipe Garića. Gosti su pružili dobar otpor i u određenim situacijama bili blizu postizanja pogotka, ali dalje od toga nisu uspjeli. Sa po jednim pogotkom u svakom poluvremenu Tehničar je riješio pitanje pobjednika. Utješni pogodak za Garić postigao je Starčević iz kaznenog udarca.

Oglas

Čvrsta i borbena utakmica. Imali smo neke svoje situacije koje nismo iskoristili, a domaćini su zasluženo na tom mjestu kojem jesu jer kažnjavaju svaku sitnu grešku. Čestitke mojim igračima na zalaganju i borbi, a mi se okrećemo se sljedećoj utakmici doma protiv Legrada. Čestitke Tehničaru na pobjedi i želim im sreću u nastavku prvenstva. – rekao je Dragan Vaclavek.

NK ČAZMA – NK BORAC 0:4

Posljednje plasirana Čazma nije se mogla nositi sa odličnom ekipom Borca. Već nakon 15 minuta semafor je pokazivao tri gola prednosti za goste, a nakon toga intenzitet, kvaliteta i kreacija nestali su sa terena. Do kraja susreta Borac je uspio doći do još jednog pogotka i potvrdu pobjede.

Najteže je igrati utakmice gdje su bodovi upisani unaprijed! Ali danas nam se otvorilo i sve je bilo riješeno u 15 minuta. Ostatak utakmice mučenje i jedva se čekalo da sudac svira kraj. – riječi su Zlatka Andrašića.

NK PODRAVAC – NK BILOGORA 91 0:4

Za pobjedu Bilogore na Podravcem bilo je dovoljno pola sata nakon kojeg je ekipa iz Grubišnog Polja imala uvjerljivo vodstvo kojeg je suvereno držala te u drugom dijelu stigla do povećanje vodstva i sa pjesmom u autubusu napustila Virje.

NK SLATINA – NK MLADOST MOLVE 4:1

Premda rezultat sugerira na lak posao Slatine, to tako nije bilo. Desetkovani gosti odlično su parirali raspoloženom domaćinu, ali Slatina je u završnici susreta visokim presingom i kažnjavanjem grešaka protivnika došla do uvjerljive i bitne pobjede.

Teška, ali slatka pobjeda. Protivnika smo uspjeli slomiti tek u 80. minuti i onda do kraja još i uvjerljivo pobijediti. Nismo cijelo prvo poluvrijeme uspjeli nametnuti ritam, bili smo bez agresivnosti, bez trke i ideja, posjed i dugo kruženje loptom nije nam donijelo ništa. Drugo poluvrijeme ulazimo agresivnije, ali i dosta nervozno stvorili dvije-tri dobre situacije, ali bez realizacije. Zadnjih dvadesetak minuta dečki su odigrali presing i opsadu gostujućeg gola i uspjeli zabiti tri pogotka u 10-tak minuta . Puno teže smo došli do pobjede nego sto govori rezultat. Htio bi se zahvaliti publici koja stvarno bila naš dvanaesti igrač i pomoći da se dečki dignu u zadnjoj trećini utakmice. Čestitke mojim igračima na pobjedi, a gostima na fer i korektnoj igri. – poručio je Darko Krsnik.

Mada smo došli na utakmicu bez pola ekipe do 80. i neke minute imali smo pozitivan rezultat i izgledalo je da barem bod nosimo kući, ali onda neshvatljiva greška na grešku i nakraju gubimo 4:1. Nadam se da smo barem nešto naučili iz tih grešaka. – izjavio je Siniša Buđa.