4. NL BJ-KC-VT – Trijumf Tehničara u derbiju kola

U subotu smo otvorili 8. kolo u 4. NL BJ-KC-VT gdje smo mogli gledati derbi dvije vodeće ekipe, ali i još tri vrlo zanimljiva susreta.

Oglas

NK GARIĆ (G) – NK BRATSTVO 2:5

Oglas

Utakmicu u Garešnici doslovno možemo podijeliti na dva dijela. U prvom poluvremenu domaćin je dominirao, stvarao šanse i imao zasluženo vodstvo. Nakon što su izašli na travnjak nakon predaha, na terenu je postajala samo jedna ekipa, a to je Bratstvo. Svoju dominaciju su okrunili sa nevjerojatnih 5 golova i 3 boda odnijeli u Kunovec.

Oglas

Ovo nisam dugo doživio prvo poluvrijeme dobro stojimo, igramo, izlazimo okomito i stvaramo šanse. Čak smo proveli 2:0. Možda smo odigrali najbolje poluvrijeme u ovoj polusezoni. Drugo poluvrijeme nemam riječi za pristup, a još uz to radimo i kardinalne greške. Čestitam gostima na pobjedi i sretno im u nastavku prvenstva. Mi se okrećemo Ferdinandovcu i idemo tamo po tri boda. -rekao je Dragan Vaclavek.

Loše smo ušli u tekmu, na poluvremenu promijenili formaciju i zabili 5 komada. -izjava je Dejana Zrinskog.

NK SLOGA ZDENCI – NK ČAZMA 4:1

Sloga je na Jelsinu odigrala pravu prvenstvenu utakmicu gdje su bili disciplinirani cijeli susret. Pitanje pobjednika riješeno je već u prvom dijelu gdje su domaći vodili sa 3:0. U nastavku su gosti uspjeli doći do utješnog pogotka, ali to nije bilo dovoljno za osvajanje bodova u Zdencima.

NK MLADOST MOLVE – NK DINAMO PREDAVAC 2:4

Prava golijada viđena je u Molvama. Premda je Mladost na tablici nešto niže, u ovoj utakmici Buđine trupe išle su na pobjedu. Obje ekipe stvarale su dosta šansi, ali kako u jednom, tako i u drugom poluvremenu, ipak su gosti bili ti koji su bili konkretniji i koncentriraniji u završnici te su osvojili 3 boda.

Dvije ekipe željne borbe za bodove. Dinamo za vrh, a mi da ulovim priključak sredine tablice. Prvo poluvrijeme vrlo izjednačeno gosti iskoristili svoje prilike mi opet ne, a drugo poluvrijeme opet izjednačena igra gdje gosti zabijaju eurogol i upisuju nova tri boda. Mi možemo žaliti za neiskorištenim prilikama. Ništa okrećemo se slijedećem protivniku i nadamo se boljem rezultatu. – izjavio je Siniša Buđa.

NK BILOGORA 91 – NK TEHNIČAR 1:2

U derbiju kola vodeća ekipa ipak je bila uspješnija. Sve bitno na utakmici zapravo se dogodilo u drugom poluvremenu. Junak gostiju bio je Kranclbinder koji je postigao oba pogotka, dok je za Bilogoru strijelac bio Kutanjac.