4. NL BJ-KC-VT: Tehničar u Molve za nastavak pobjedničkog niza, a Sloga u borbi za treće mjesto

Lider prvenstva ide na ‘lako’ gostovanje u Molve. Favorizirani Tehničar želi nastaviti svoj pobjednički niz i održati razmak od 8 bodova, što bi se moglo povećati nakon ovog kola jer Bilogor dolazi Ferdinadovac, trećeplasirana ekipa, koja ima priliku smanjiti zaostatak na 3 boda.

Zdenačka Sloga svojom domaćom pobjedom nad Dinamom iz Predavca prijeti 3. mjestu, dok Slatina svojom pobjedom u Kunovcu može dodatno zakuhati tu borbu i pomoći Slogi da ostvari svoj cilj. Garić dočekuje Borac bez svoja dva bitna igrača, Dragan Vacvalek i Igor Galogaža, koji ‘odrađuju’ suspenziju. Garić je u prednosti za 1 bod, a s tri uzastopne pobjede puni su samopouzdanja te žele potpuno slomiti Borac i nanijeti im četvrti uzastopni poraz.

Poljednjeplasirana Čazma može jedino iznenađenjima popraviti svoj plasman, a s obzirom na to da igraju u Legradu protiv Graničara, ovaj derbi začelja bi mogao probuditi nadu u Čazmi da budu konkurentni za bolji plasman. Mladost (KP) i Podravac iz Virja vode zanimljivu borbu iznad dna tablice, te obje ekipe žele popraviti svoj ugled. Iz tog razloga, očekujemo utakmicu s mnogo prilika s obje strane.