4.NL BJ-KC-VT: Tehničar u gostima uzeo važne bodove, Kunovec u zadnjim minutama do pobjede

Kompletirano je 22. kolo 4.NL BJ-KC-VT. Danas su važne bodove pokupili Tehničar, koji održava istu bodovnu distancu nad Bilogorom, dok se Bratstvo priključilo vrhu tablice.

BORAC(I) – TEHNIČAR(C) 0:4

Tehničar bez većih problema uzima 3 boda u Imbriovcu. Golove u prvom poluvremenu postigao je Alen Milek u 13. i 18. minuti, dok je u drugom poluvremenu golove postigao Ivan Vrkić u 60. i 86. minuti.

Čestitke Tehničaru na zasluženoj pobjedi koja je mogla biti i izraženija. Mislim da svi skupa jedva čekamo da ova agonija što prije završi jer je ovo zaista teško, kako za ekipu, tako i za klub… – prokomentirao je Zlatko Andrašić, trener Borca.

Nakon 4. mjeseca i 6-7 odigranih utakmica, uključujući kup, dosta smo se iscrpili i došli smo mrtvi umorni na današnju utakmicu, ali momci su pokazali karakter i najvažnije od svega – uzeli smo 3 boda. Sada se okrećemo sljedećoj utakmici i moramo se ovaj tjedan dobro odmoriti i rekuperirati za susret s Ferdinandovcem. Ganjamo prvenstvo, budući da smo već ispali iz kupa. – izjavio je trener Tehničara, Kruno Lovrek.

MLADOST(KP) – BRATSTVO(K) 1:3

Utakmica u Kloštaru Podravskom bila je izjednačena, sva dešavanja su se odigrala u drugom poluvremenu. Na odmor se otišlo s 0:0, a u nastavku, trener Bratstva je napravio bitne izmjene koje su rezultirale dobrom igrom Kunovca. U 49. minuti, Bratstvo dolazi u vodstvo preko Antonija Mišure, ali Mladost izjednačava u 68. minuti preko Siniše Golubića. Vid Bartolić u 80. minuti ponovno dovodi Bratstvo u vodstvo, a u 86. minuti Mario Ćibarić okončava rezultat.

Čestitam svojim dečkima, a veteranima skidam kapu što su danas izašli u susret i popunili redove za utakmicu. Nažalost, prošla utakmica sa Slatinom i podjela žutih i crvenih kartona ostavila je traga, te bez 5 standardnih igrača nismo mogli više. Čestitam gostima na pobjedi i na fer i korektnoj igri. – prokomentirao je trener Mladosti, Goran Bosilkovski.