4.NL BJ-KC-VT: Slatina je u nevjerojatnoj formi, čvrsta utakmica Mladosti(KP) i Podravca(V)

U nedjelju su odigrane preostale dvije utakmice 20.kola 4.NL BJ-KC-VT. Slatina nastavlja s odličnim rezultatima, a Mladost u čvrstoj utakmici odnosi bodove.

BRATSTVO(K) – SLATINA 2:3

Bratstvo i Slatina su odigrali odličnu utakmicu u jutarnjem terminu, gdje je pobjeda mogla otići i na jednu i na drugu stranu. U 15. minuti Slatina otvara utakmicu preko svog kapetana Mateja Kupresa, ali prednost nije dugo trajala. Nakon 9 minuta, ekipa iz Kunovca zabija za 1:1 preko Brune Vidovića. Pri kraju prvog poluvremena, Benjamin Dijanešić ponovno dovodi Slatinu u prednost i s rezultatom 1:2 se odlazi na odmor. U 66. minuti, ironično, igrač sa brojem 6, Damir Azizi, postiže pogodak i vraća Bratstvo u igru. I kada se utakmica privodila kraju, svi su mislili da će završiti rezultatom 2:2. Međutim, pojavljuje se Marko Šuntić i postiže pobjednički pogodak za Slatinu, donoseći im 3 vrlo važna boda.

Gosti su bili bolji i zasluženo pobjedili. – kratko je rekao trener Bratstva, Dejan Zrinski.

MLADOST(KP) – PODRAVAC(V) 2:0

Mladost i Podravac su odigrali, po svemu sudeći, tešku i čvrstu utakmicu. Desetkovana Mladost je iskoristila svoje prilike u 41. i 92. minuti preko Stjepana Kovačića i Matije Kovačića te odnijela vrlo važna 3 boda, povećavajući tako svoju bodovnu prednost nad Podravcem.

Teška utakmica, ali i zaslužena pobjeda od 2-0. Dečki su opet po ko zna koji put pokazali karakter, trud, želju i volju. Ovako desetkovani bili smo prisiljeni pozvati dečke iz veteranske ekipe da dođemo do prvih 11 igrača na terenu. Mojim dečkima skidam kapu. Također i gostima na fer i korektnoj igri. – istaknuo je trener Mladosti, Goran Bosilkovski.

Stvarno čvrsta utakmica, znali smo da je ekipa Mladosti čvrsta i iskusna ekipa. Utakmica je bila izvanredna, gledatelji su imali što za vidjeti. Šansi je bilo s jedne i s druge strane, ekipa Mladosti je svoje iskoristila, a mi nismo. Iako mogu slobodno reći da smo imali bolje prilike. ednostavno realizacija danas nije bila dovoljno dobra, i mogu reći da je ipak na kraju ekipa Mladosti zasluženo pobjedila, jer kada kao gostujuća ekipa ne iskoristiš 4-5 velikih prilika tako i bude. Čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri! – prokomentirao je trener Podravca, Siniša Budja.