4. NL BJ-KC-VT: Šesto kolo nosi derbi u Cvetkovcu i nedjeljni dvoboj u Ferdinandovcu!

U subotu sa šest susreta i nedjeljnim susretom u Ferdinandovcu željno se čekaju uzbuđenja šestog kola! Ovo kolo očekuje nas derbi susret prve dvije momčadi na ljestvici, Tehničar iz Cvetkovca i Pitomače, dok trećeplasirana Slatina putuje na tradicionalno neugodno gostovanje u Ferdinandovac! Svi susreti po rasporedu su u 16:00.

Oglas

Oglas

Iz pet kola maksimalni Tehničar iz Cvetkovca u derbiju šestog kola u subotu će ugostit na igralištu u Legradu drugoplasiranu Pitomaču koja u derbi ulazi sa 12 od 15 mogućih prvenstvenih bodova.

Oglas

Jedini nedjeljni susret bit će ogled momčadi koje su na učinku od deset bodova iz pet susreta. U tom susretu snage će odmjeriti u Ferdinandovcu istoimeni domaćin i gosti NK Slatina.

Bilogora 91 u subotnjem dijelu programa traži nastavak niza od tri uzastopne pobjede te je domaćin u ogledu sa NK Voćinom koji je prvo prvenstveno slavlje obilježio prošlo kolo minimalnom pobjedom nad Graničarem 1:0.

Mladost iz Kloštra Podravskog koja je u protekla dva kola obilježila neriješen ishod i poraz, u okviru šestog kola iskupljenje traži na gostovanju u Čazmi kod istoimenog domaćina koji je u pet prvenstvenih kola obilježila učinak od dva boda.

Trenutno osmoplasirani Dinamo Predavac tražit će svoju treće prvenstvenu pobjedu na gostovanju kod posljednjeplasiranog Suhopolja koji još nije okusio slast prvenstvenih bodova.

Garić iz Garešnice koji je nakon pet susreta jedanaestoplasirana momčad ljestvice te na bodovnom kontu ima tri prvenstvena boda uz učinak od pobjede i četiri poraza ugostit će na domaćem terenu Graničar iz Legrada koji je trinaestoplasirana momčad ljestvice sa jednim prvenstvenim bodom.

Mladost iz Molvi u šesto kolo ulazi sa učinkom od dvije prvenstvene pobjede i tri poraza, a u okviru ovoga kola domaćini su u pet kola neporaženom Borcu iz Imbriovca.