4. NL BJ-KC-VT – Pobjede Tehničara i Borca, filmska nedjelja Filipa Štefkovića

U nedjelju smo kompletirali 10. kolo 4. NL BJ-KC-VT u kojem izdvajamo pobjedu Borca i Tehničara i ludu završnicu u Legradu gdje se u junaka pretvorio Štefković.

Oglas

NK GRANIČAR (L) – NK BRATSTVO 1:1

Oglas

Bratstvo je došlo u Legrad kao izraziti favorit te su se tako postavili od prve minute. Međutim svoju dobru igru i stvorene šanse nisu iskoristili, a kako tu u nogometu inače biva, domaćin nakon toga dolazi u vodstvo. Do kraja susreta Bratstvo se jako patilo kada je vratar Štefković zabio u posljednjoj minuti za podjelu bodova.

Oglas

Na kraju spašavati bod umjesto da smo vodili 0:3 prvih 20 minuta. Na kraju nas golman spašava poraza i zabije gol za 1:1. Čista desetka za Filip Štefkovića, naš igrač utakmice. – poručili su iz Bratstva.

NK BORAC – NK DINAMO PREDAVAC 2:0

Borac je došao do bitne pobjede i potvrde dobre forme u koju su ušli. Premda su gosti došli u Imbriovec sa dosta izostanaka, Dinamo je uvijek opasna ekipa. Na kraju se utakmicu odlučivala u posljednjih 20 minuta kada je Borac uz pomoć vjetra došao do pogotka koji je slomio utakmicu na njihovu stranu.

Danas smo bili pod imperativom pobjede trebalo je potvrditi bodove nakon punog plijena iz Cvetkovca! Gosti bod ispred nas jako važna utakmica za nas zbog priključka za vodećim dvojcem. Dugo smo lomili protivnika na kraju zabili gol izvana uz pomoć vjetra i otvorili si put prema pobjedi koju smo potvrdili iz odlično odigrane kontre. Gosti došli igrati na bod stali iz lopte čekali našu grešku. Neugodni iz prekida gdje su nam zaprijetili nekoliko puta u drugom poluvremenu i bili blizu golu. Ali kad gledamo cijelu utakmicu mislim da smo bili bolji od gostiju i zasluženo slavili. – rekao je Zlatko Andrašić.

U današnju utakmicu ušli smo bez čak 5 ponajboljih igrača što zbog kartona, povreda ili radnih obaveza, te sa ostatkom igračkog kadra odigrati kvalitetno utakmicu sve do 74′ kada naš golman dobiva bespotreban gol poslije udarca sa 40 metara. Prije toga imali smo puno više od igre i prilika od domaćina kojeg smo držali podalje od našeg gola. Prilike Stanesa u 66′ i 68′, te Tomića u 72′ mogle su odvesti pobjedu na našu stranu. Čestitke mojim igračima na prokazanoj igri, zaslužili smo najmanje bod, no danas je sreća bila na strani domaćina. – poručuju iz uprave Dinama.

NK FERDINANDOVAC – NK TEHNIČAR 0:1

Tehničar je nakon poraza u prošlom kolu morao oprati gorak okus, a to nije nimalo lak zadatka raditi u Ferdinandovcu. Bila je to tvrda utakmica koju je na kraju odlučio mladi Filip Bošnjak.