4. NL BJ-KC-VT: Pitomača traži naslov kod Voćina, Bilogora domaćin Mladosti iz Molvi!

U pretposljednjem kolu 4. NL BJ-KC-VT lider ljestvice Pitomača putuje u Mikleuš gdje bi pobjedom osigurali naslov, eventualni kiks lidera čeka Bilogora koja je domaćin Mladosti iz Molvi, trećeplasirani Tehničar putuje u Legrad, dok je Dinamo u Predavcu domaćin Slatini! Pet je susreta po rasporedu u subotu, dok su susreti u Legradu i Predavcu na rasporedu u nedjelju!

Oglas

Oglas

Lider prvenstvene ljestvice dva kola prije kraja NK Pitomača u posljednja dva kola na krilima tri uzastopna prvenstva slavlja ulazi sa 66 bodova te im je za potvrdu naslova potrebno slavlje u Mikleušu gdje ih dočekuje pretposljednji Voćin s 14 bodova na kontu koliko trenutno ima i dvanaestoplasirani Graničar iz Legrada.

Oglas

Drugoplasirana Bilogora sa sedam uzastopnih pobjeda i četiri boda manje od lidera ulazi u posljednjih 180 minuta u kojima će bez obzira na ishod Pitomače tražiti pobjedu koja bi ih eventualno ostavila u igri za naslov. U Grubišno Polje stiže im Mladost iz Molvi, trenutno osmoplasirana momčad ljestvice s osvojenih okruglih 30 bodova nakon što su u posljednjem kolu sa 6:1 svladali Graničar iz Legrada.

Borac iz Imbriovca s 40 bodova na kontu nakon poraza u domaćem susretu od izravnog konkurenta za četvrto mjesto Dinama bodove iskupljenja tražit će na tradicionalno neugodnom gostovanju kod Mladosti u Kloštru Podravskom. Domaćin u susret ulazi kao sedma momčad ljestvice s 32 boda nakon što su u posljednja dva kola obilježili poraze.

U susretu desetoplasirane i šestoplasirane momčadi prvenstva Čazma će ugostiti Ferdinandovac. Čazma je u proteklom kolu remiziravši u Suhopolju 0:0 stigla na 26 bodova, dok je Ferdinandovac u domaćem ogledu poražen od Bilogore pa će nesumnjivo obje ekipe tražiti iskupljenje u ovom susretu.

Posljednjeplasirano Suhopolje koje je i matematički ispalo iz natjecanja nakon što su u proteklom kolu bez pogodaka remizirali s Čazmom i tako došli do šestog prvenstvenog boda odmjerit će snage s Garićem. Gosti iz Garešnice u susret ulaze nakon dva visoka prvenstvena slavlja (9;0 u domaćem srazu sa Slatinom te pobjeda kolo prije u Čazmi 1:4).

Trećeplasirani Tehničar iz Cvetkovca osigurao je treće mjesto u prvenstvenom poretku, a u prvenstvu nakon tri uzastopna slavlja tražit će i četvrto u srazu u Legradu kod tamošnjeg Graničara koji uoči ovog kola dijeli dvanaestu poziciju ljestvice s Voćinom.

Dinamo iz Predavca nakon iznimno bitnog slavlja nad Borcem u najboljoj je poziciji da sezonu završi kao četvrta momčad ljestvice, a bodove kojima bi se potpuno približili tom naumu tražit će u domaćem susretu s gostima iz Slatine. Momci Darka Krsnika trenutno su na jedanaestoj poziciji s koje ne mogu skliznuti, no uz bodove uz oba susreta mogli bi se potencijalno naći i na devetoj pozicije tako da im sigurno neće nedostajati motiva za ovaj susret.