4. NL BJ-KC-VT: Pitomača dočekuje Mladost iz Kloštra Podravskog, okršaj Ferdinandovca i Bilogore, zanimljivo i u Imbriovcu!

Za vikend je na rasporedu 24. kolo 4. NL BJ-KC-VT! Četiri su susreta po rasporedu u subotu, dok su ostala tri dvoboja po rasporedu u nedjeljnom programu. Od najzanimljivijih susreta svakako se izdvajaju susreti u kojima lider Pitomača traži novi korak prema vrhom ljestvice, a vrlo zanimljivo trebalo bi biti i u Imbriovcu te u Ferdinandovcu! Svi susreti su s početkom od 17:30!

Trećeplasirani Tehničar iz Cvetkovca s 52 boda na kontu i dvije uzastopne pobjede (domaća nad Dinamom iz Predavca i gostujuća u Kloštru Podravskom) ugostit će na stadionu u Legradu trinaestoplasirani Voćin koji i kao Graničar iz Legrada u kolo ulazi s 14 bodova, a gosti iz Voćina u susret ulaze nakon 4:0 trijumfa nad Molvama.

Posljednjeplasirano Suhopolje još samo matematika drži u izgledima za ostanak u ligi, no sigurno će htjeti ostaviti što bolji dojam u susretu s trenutno devetoplasiranom Čazmom koja u susret ulazi s 25 bodova nakon što su u dva posljednja kola poraženi u susretu s Garićem i Bilogorom.

Garić iz Garešnice nakon što je stigao do sedmog prvenstvenog slavlja svladavši u Čazmi domaćina s 1:4 te tako došao na 24 boda i dalje drži jedanaestu poziciju, a u izravnoj borbi za pozicije dočekat će Slatinu koja s istim brojem bodova ulazi u susret uz razliku da je Slatina u prošlom kolu remizirala s Borcem iz Imbriovca.

Lider prvenstva Pitomača sa 63 boda te s dva uzastopna prvenstvena slavlja drži sve u svojim rukama tri kola prije kraja prvenstva, a ogroman korak prema tituli napravili bi u slučaju da uzmu sva tri boda u domaćem susretu s Mladosti iz Kloštra Podravskog koja je niz od tri uzastopne pobjede prekinula porazom od trećeplasiranog Tehničara te se uoči ovog kola nalazi na sedmom mjestu s 32 osvojena boda.

Nedjeljni derbi susret pripao je ogledu u Ferdinandovcu gdje istoimeni trenutno šestoplasirani domaćin s 39 bodova na kontu ugošćuje drugoplasiranu Bilogoru koja još jedina može matematički dostići lidera Pitomaču koja im tri kola uoči kraja prvenstva bježi za četiri boda.

Vrlo zanimljiv susret očekuje nas i u Imbriovcu gdje se sastaju momčadi koje su prikupile 40 bodova u dosadašnjem dijelu prvenstva, domaći Borac i Dinamo iz Predavca! Ulog u ovome susretu također je velik jer pobjednika ovog susreta čeka četvrto mjesto, a eventualnim porazom mogli bi pasti i za mjesto niže jer Ferdinandovac s bodom manje opasno prijeti.

Mladost iz Molvi nakon tri uzastopna poraza s 27 bodova drži osmo mjesto poretka, a da bi na njemu ostala trebat će pozitivan rezultat u susretu gdje će snage odmjeriti s Graničarem iz Legrada koji je u prošlom kolu došao na 14 bodova domaćim remijem s Ferdinandovcem te se nalazi u bitci za dvanaesto mjesto s Voćinom te ta dva takmaca u kolo ulaze s jednakim brojem bodova.