4. NL BJ-KC-VT – Okršaj Dinama i Bilogore 91

U 4. NL BJ-KC-VT ne postoje mirni vikendi i opuštene utakmice. U 9. kolu ove lige gledat ćemo ozbiljne utakmice koje će zasigurno dovesti do promjena na tablici.

Oglas

Subotnje termine otvorit ćemo susretom uvjerljivog lidera prvenstva Tehničara i Borca koji je ušao u pozitivan niz i nalazi se u dobroj formi. Posljednje plasirana Čazma tražit će prvu pobjedu protiv ekipe Mladosti iz Molva koje ne zna za pobjedu u listopadu. U Virju će domaći Podravac odigrati derbi sredine tablice sa Slogom iz Zdenaca. Posljednji subotnji susret bit će između odlične ekipe Slatine i pretposljednje ekipe Graničara koji će tražiti bijeg iz zone borbe za opstanak na nimalo lakom gostovanju.

Oglas

U nedjelju odigrat će se ostala 3 susreta. Najzanimljiviji bit će onaj između drugoplasiranog Dinama i trećeplasirane Bilogore 91. Domaći Dinamo ulazi u ovaj susret u trenutno boljoj formi, no gosti iz Grubišnog Polja nisu bezazlena ekipa. Ferdinandovac i Garić jednako su bodova skupili do sada pa nas i ovoga puta očekuje bezpoštedna borba za bodove. U Kunovcu domaće Bratstvo ugostit će ekipu iz donjeg doma – Mladost iz Kloštra koji sigurno ne planira ostati tamo gdje se trenutno nalazi, a pobjede u ovom mjesecu daju im nadu u to.