4. NL BJ-KC-VT na petoj etapi: Tehničar domaćin Gariću, Mladost (KP) na iskupljenju sa Bilogorom!

Uzbuđenja niti ovaj vikend neće nedostajati u petom kolu 4. NL! Vodeći Tehničar iz Cvetkovca ugostit će na svome terenu Garić iz Garešnice, Mladost iz Kloštra Podravskog traži nove bodove u ogledu sa Bilogorom, Pitomača će biti domaćin Mladosti iz Molvi, dok će Ferdinandovac gostovati kod momčadi NK Borac Imbriovec. Kolo je raspoređeno na tri subotnja i četiri nedjeljna susreta. Svi su ogledi na rasporedu od 16:30!

Oglas

Oglas

Jedina stopostotna momčad nakon četiri kola je Tehničar iz Cvetkovca koji u subotnjem dijelu petog kola dočekuje Garić iz Garešnice, koji je prošlo kolo zabilježio prve prvenstvene bodove u slavlju nad Voćinom 4:1.

Oglas

NK Pitomača koja je u četiri prvenstvena ogleda obilježila tri pobjede i prošlotjedni poraz u Ferdinandovcu, ugostit će u subotnjem dijelu programa Mladost iz Molvi, koja na kontu ima šest bodova iz četiri prvenstvena susreta.

Treći subotnji susret u programu 4. NL odigrat će se NK Slatina koja traži iskupljenje nakon što su u posljednja dva kola osvojili samo bod. U goste im dolazi NK Suhopolje koje u četiri susreta je još na početnih nula bodova.

U nedjeljnom dijelu programu trenutno drugoplasirana Mladost iz Kloštra Podravskog neporažena je u četiri kola sa učinkom od tri pobjede te neriješenog ishoda, a u sklopu petog kola u goste im dolazi Bilogora 91 koja je u četiri kola uprihodila učinak od sedam bodova.

NK Ferdinandovac nošen pobjedom u derbiju nad Pitomačom ide na zahtjevno gostovanje u Imbriovec kod tamošnjeg Borca koji je sa susretom manje odmah iza vodeće četvorke na prvenstvenoj ljestvici.

Trenutno devetoplasirana momčad koja je u četiri susreta obilježila učinak od četiri prvenstvena boda, NK Dinamo Predavac, ugostit će jedanaestoplasiranu Čazmu koja je sa susretom manje te sa osvojenim jednim bodom iz tri susreta.

Susret u kojem će obje momčadi tražiti prvenstvenu pobjedu u sklopu petog kola snage će odmjeriti NK Voćin i Graničar iz Legrada. Obje ekipe u nedjeljni ogled ulaze sa učinkom od jednog prvenstvenog boda.