4. NL BJ-KC-VT: Kolo kompletirano slavljem Borca i remijem u Ferdinandovcu!

Susretima u Ferdinandovcu i Imbriovcu kompletirano je dvanaesto kolo 4. NL BJ-KC-VT! Borac je u Imbriovcu pomak na peto mjesto na tablici pobjedom nad Mladosti iz Kloštra Podravskog 3:1, dok je u Ferdinandovcu susret bez pogodaka odigrao istoimeni domaćin i NK Čazma!

Oglas

Oglas

FERDINANDOVAC – ČAZMA 0:0

Oglas

U jedinom nedjeljnom ogledu četvrtoplasirani Ferdinandovac s dvadeset bodova na kontu nakon gostujućeg poraza od Bilogore 0:3 s učinkom od šest pobjeda, dva neriješena ishoda i tri poraza ugostio je Čazmu koja je uoči ovog kola zauzimala deveto mjesto s četrnaest bodova nakon domaće pobjede nad Suhopoljem 5:0 što im je bila četvrta prvenstvena pobjeda, a uz to su skupili i dva neriješena ishoda te pet poraza. 150 nazočnih gledatelja. Muku muči Ferdinandovac ove sezone s ozljedama a tako i u ovom susretu pa je već u 20. minuti Siniša Đipalo bio prisiljen napustiti teren. Susret je protekao u dominaciji domaćina, no Ferdinandovac nije uspio zatresti mrežu discipliniranog protivnika. Najbliže tome bili su u 94. minuti susreta, no nisu uspjeli pretvoriti udarac s bijele točke u pogodak te se susret završio podjelom bodova 0:0

-“Utakmica u kojoj smo opet pod navodnicima trebali pobijediti i osvojiti tri boda, nismo bili pravi, nismo uspjeli nikako doći u poziciju iz koje bi ugrozili gol, imali smo neku jalovu nadmoć, gosti su se disciplinirano branili i čekali kontru. Na kraju smo imali i igrača više i to nismo znali iskoristiti, kao i kazneni udarac u 94.-oj koji nismo uspjeli realizirati, tako da gosti zasluženo odnose bod, a na nama je da izanaliziramo situaciju i da pokušamo još jedno kolo i vidjeti kako i što dalje.”- trener Vjekoslav Vučeta, NK Ferdinandovac

BORAC – MLADOST KLOŠTAR PODRAVSKI 3:1

Uoči ovog kola šestoplasirani Borac iz Imbriovca sa sedamnaest bodova na kontu ugostio je Mladost iz Kloštra Podravskog koja je u jedanaest kola obilježila učinak od četrnaest osvojenih bodova. Bruno Lončarić doveo je Borac u vodstvo pogotkom u 28. minuti, da bi mreže mirovale sve do 58. minute kada Mihael Babić udvostručuje vodstvo domaćina. Sedam minuta kasnije već je 3:0, strijelac Sanjin Strajnić. Jedini pogodak za Kloštrane djelo je Borne Šandrovčana od 77. minute.  Slavljem 3:1 Borac se pomakao za jedno mjesto na ljestvici te je od ovog kola peta momčad prvenstva.

“Danas smo rutinski odradili utakmicu! Upisali tri boda, napravili pomak na ljestvici čestitke dečkima na prikazanoj igri .”– komentirao je za Sportalo trener Borca, Zlatko Andrašić.