4. NL BJ-KC-VT Graničar i Bratstvo upisali pobjede!

Drugo kolo popularne 4. NL BJ-KC-VT  kompletirano je u nedjelju gdje smo mogli gledati 3 odlične utakmice.

Oglas

NK BRATSTVO – NK FERDINANDOVAC 1:0

Oglas

Bratstvo je na domaćem terenu bilo konkretnije i zasluženo uzelo 3 boda premda je gost bio izrazito organiziran i razigran.

Oglas

Mogu reći da je pobjeda sasvim opravdana, da smo je zaslužili uz to još nekoliko dobrih prilika nismo iskoristili. Svojim igračima čestitam na dobroj igri, a suparnicima na fer i korektnoj utakmici, koja je bila za taj rang dosta zanimljiva. – rekao je Dejan Zrinski.

Tvrda utakmica sa malo šansi. Mi smo imali više posjed u svojim nogama no to nije bilo dovoljno jer prema naprijed nismo bili konkretni. Domaćin je svoju šansu iskoristio i osigurao sebi 3 vrlo važna boda. Mi se okrećemo idućem kolu gdje ćemo ugostiti vrlo dobru ekipu iz Kloštra Podravskog. Idemo se ovaj tjedan pripremiti te u nedjelju uz pomoć domaćih navijača doći do nove domaće pobjede koja bi nam puno značila. – dodao je Franjo Kovačev.

NK MLADOST KLOŠTAR – NK BORAC 2:2

Domaćini su dva puta poveli, ali dva puta se gost vraća i uzima vrlo bitan bod.

Ulazak u utakmicu loš, rano primljeni pogodak kao da nas je razbudio brzo se vraćamo iz minusa i preuzimamo konce igre u svoje ruke. Realno možemo utakmicu rješiti u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme izjednačeno, a na kraju možemo biti zadovoljni bodom jer domaćin ima prečku u zadnjem napadu! – zaključio je Zlatko Andrašić.

HNK GRANIČAR  – NK BILOGORA 91 2:1

Kultni Graničar pobijedio je na domaćem terenu Biloguru 91 koja je povela u ranoj fazi utakmice. Heroj Graničara u završnici utakmice bio je Ivan Matotan.