4. NL BJ-KC-VT – Borac na Slogu, Dinamo Predavac na Bratstvo

Na samom početku 4. NL BJ-KC-VT vidjeli smo kakav se atomski nogomet igra pa i ovo kolo nećemo sumnjati u filmske rasplete koji nas čekaju.

Oglas

U subotu će se odigrati četiri susreta. Prvi od njih bit će onaj između domaćeg Garića koji je ove sezone već u uvodna tri susreta doživio svaki bodovni učinak protiv Podravca koji još uvijek čeka na prvu pobjedu. Slatina će na domećem terenu uz dobru atmosferu nakon prošlotjedne pobjede dočekati goste iz Čazme koji nisu na najbolji način ušli u ovu sezonu. Kod novaka u ovoj ligi, točnije u Zdencima domaća Sloga imat će nimalo lak posao protiv uvijek neugodnog Borca iz Imbriovca. Posljednji susret koji će se odigrati u subotu bit će dvoboj Mladost iz Molva i Bilogore koja trenutno drži drugu poziciju na tablici.

Oglas

Nedjeljom na rasporedu će biti susret prvoplasiranog Tehničara koji će ići na gostovanje u Kloštar koji je do sada uspio doći samo do 1 boda. Kunovačko Bratstvo će na domaćem terenu pokušati doći do druge pobjede, a na suprotnoj strani naći će se Dinamo Predavac koji će tražiti iskupljenje nakon prošlotjednog poraza. Zadnji susret kola igrat će se između domaćeg Graničara i trećeplasiranog Ferdinandovca.

Oglas

[FOTO: NK FERDINANDOVAC]