4. NL BJ-KC-VT – 17. kolo: Subota nam donosi sve susrete kola

Utakmice 17. kola 4. NL BJ-KC-VT odigrat će se na Veliku subotu s početkom u 15:30 sati.

Momčad koja je u najboljoj formi u proljetnom dijelu sa svim upisanim pobjedama u prethodna tri kola, Garić iz Garešnice, gostovat će u Virju kod desetoplasiranog Podravca koji je u prošlom kolu svladao Čazmu na domaćem terenu.

Posljednja Čazma nastavlja potragu za prvom pobjedom ove sezone, ovog vikenda protivnik im je Slatina. Slatina se nalazi na osmom mjestu, a u proteklom kolu su ostvarili prvu proljetnu pobjedu na domaćem terenu protiv Dinama iz Predavca.

Spomenuti Dinamo će u Predavcu u sklopu 17. kola dočekati momčad Bratstva koje je u prethodnom kolu stradalo na domaćem terenu od vodećeg Tehničara. Unatoč porazu, Bratstvo je nalazi na respektabilnoj četvrtoj poziciji sa skupljenih 27 bodova.

Vodeći Tehničar će svoj put prema osvajanju lige ove subote nastaviti na domaćem terenu gdje će ugostiti Mladost iz Kloštra. Gosti se nalazi u donjem dijelu tablice, točnije na jedanaestoj poziciji s ostvarenih 17 bodova, a u proteklom kolu su poraženi na domaćem terenu od Ferdinandovca. Pogled na tablicu trebao bi jasno prikazati tko je favorit ovog susreta, ali nitko se ne može otpisati prije nego što sudac započne susret.

Ferdinandovac koji se iz Kloštra vratio s tri boda i sada se samostalno nalazi na trećoj poziciji u ovom kolu ugostit će momčad Graničara iz Legrada. Unatoč dvanaestoj poziciji, Graničar je u prošlom kolu svladao Borac koji i dalje u proljetnom dijelu traži pozitivni susret te se malo odmaknuo od momčadi donjeg dijela.

Borac, kako smo spomenuli i dalje nije ostvario ni jedan pozitivan rezultat ovog proljeća, čime su i najgora momčadi ovog dijela. Ovog kola na domaćem terenu dočekat će Slogu iz Zdenaca, koja također ne igra najbolji nogomet ovog proljeća. Unatoč petoj poziciji, momčad iz Zdenaca je ostvarila samo 2 boda u prethodna 3 kola, pa tako u Imbriovcuv možemo očekivati susret gdje obje momčadi „očajnički“ trebaju bodove.

Drugoplasirana Bilogora u 17. kolu dočekuje Mladost iz Molvi koja se nalazi na nezavidnoj trinaestoj poziciji s ostvarenih 11 bodova. Bilogora je u ovom susretu izraziti favorit i pobjeda im je „imperativ“ ako žele nastaviti borbu s Tehničarom za vodeću poziciju koji je 5 bodova ispred njih.