4.kolo MŽNL SB-PŽ: Stopostotni dvojac traži nastavak serije!

Nova međužupanijska uzbuđenja čekaju nas i ovaj vikend kada je na rasporedu 4. kolo MŽNL SB-PŽ! Vodeći Tomislav i Slobodnica gosti su u Oprisavcima i Pakracu, dok će trećeplasirani Lipik također na gostovanju snage odmjeriti sa Mladosti iz Sibinja. Pet je utakmica na rasporedu u subotu, dok su za nedjelju zakazana dva prvenstvena ogleda. Sve će se utakmice igrati sa početkom u 16:30!

Oglas

Oglas

 

Oglas

Nakon tri kola stopostotna NK Slobodnica u okviru četvrtog kola u subotnjem dijelu programa gostuje u Pakracu kod Hajduka koji je u sezonu ušao sa učinkom od jedne pobjede i dva poraza, od kojih je posljednji onaj u prošlom kolu od Lipika.

Lipik, koji je nakon tri kola na učinku od dvije pobjede i neriješenog ishoda, u subotu će na gostovanje u Sibinj kod Mladosti koja je nakon neriješenog ishoda u prvom kolu obilježila dva uzastopna poraza.

U sklopu četvrtog kola subotnjeg dijela programa snage će odmjeriti i dvije ekipe koje su u tri kola obiježile učinak od dvije pobjede i jednog poraza, Slavonac iz Nove Kapele i Psunj Sokol iz Okučana. Domaćini u susret ulaze nakon poraza u prethodnom kolu od Zadrugara, dok gosti dolaze na krilima dvije uzastopne prvenstvene pobjede.

Trenutno petoplasirani Slavonac iz Bukovlja također je sa učinkom od dvije pobjede i poraza, a u četvrtom kolu u subotu gostovat će u Jakšiću koji je na učinkom od jednog boda iz tri prvenstvena kola.

Subotnji program svojim će susretom zaključiti u derbiju začelja Papuk iz Velike i Dinamo Vidovci, koji oboje čekaju na svoj prvi prvenstveni bod, a nakon ovoga kola barem jednoj ekipi će se to i ostvariti.

Četvrtoplasirani Sikirevci na krilima pobjede prošlog kola nad Mladosti iz Sibinja 3:0 s kojim su uprihodili ukupno šest bodova, u okviru četvrtog kola na gostovanje idu u nedjelju kod NK Požege koja je u tri susreta osvojila jednako toliko bodova, a nadu im budi solidna predstava koji su pružili u prošlotjednom minimalnom porazu od Tomislava.

Lider nakon tri prvenstvena kola Tomislav iz Donjih Andrijevaca tražit će i četvrtu uzastopnu pobjedu u nedjeljnom gostovanju sa Zadrugarom iz Oprisavaca, koji je sa četiri kola iz tri susreta trenutno na osmoj poziciji ligaške ljestvice.