4. kolo 3. ŽNL VPŽ Istok: Sigurna pobjeda Vaške, svakom po bod iz Orešca

U subotu su odigrana oba susreta četvrtog kola 3. ŽNL VPŽ Istok! Ovo kolo slobodna je bila momčad Miholjca koja je i dalje na vrhu tablice sa tri pobjede iz tri susreta, a jedinu pobjedu u ovom kolu obilježila je momčad Vaške koja je sa 8:1 svladala Meljane, dok u susretu u Orešcu nije bilo pobjednika.

Oglas
Izvor: ŽNS Virovitičko-podravske županije

U susretu momčadi koje su u dva susreta obilježili učinak od pobjede i poraza, snage su odmjerili domaći HNK Orešac i NK Slavonac Novaki, ili kako bi se po dvoboju moglo zaključiti dvoboju Nemeta i Nikolausa.  U zanimljvom susretu nakon 90 minuta nije bilo pobjednika te je susret završen sa svakom po bod, 2:2. Poveli su gosti putem Alena Nikolausa u 21. minuti susreta, da bi Matej Nemet za domaćine izjednačio susret tik pred kraj prvog poluvremena. Ivan Nemet donosi prednost domaćinu u 63. minuta, a za podjelu bodova i konačnih 2:2 pobrinuo se Toni Nikolaus.

Oglas

Drugi ogled četvrtog kola 3. ŽNL VPŽ istok odigran je u Vaškoj gdje su se sastali domaća NK Vaška koja je obilježila poraz u prvom i pobjedu u trećem kolu, a u okviru četvrtog kola u goste im je došla NK Meljani koji su u tri kola bili bez bodovnog učinka. Domaćini su bez većih problema iskoristili činjenicu da su gosti sa igračkim manjkom u Vašku te ih na kraju porazili sa 8:1. Hat-trick za momčad Vaške postigao je Dejan Janže, dvaput se u strijelce upisao Nikola Dvojak, dok su za domaćine pogotke postigli i Matišić, Kaščel i Gvojić. Za goste jedini strijelac na utakmici bio je Alen Marović.

Oglas

Momčad Miholjac  ovo kolo je bila slobodna ali je i dalje vodeća momčad ljestvice sa tri pobjede iz tri kola.

Izvor: ŽNS Virovitičko-podravske županije