35000 glasova prvog dana!

Elektronsko glasanje je budućnost izbornog sustava u RH, pokazuje to “izlaznost” na našem izboru najljepšeg grba slavonskih sportskih klubova. U prvom danu, prije nego je i jedna anketa do kraja dovršena ukupno ste glasali čak 35000 puta!

Prvi krug do sada nije imao ovako velik broj glasova, očito su se svi dobro spremili i angažirali glasače, a sigurni smo da će kako natjecanje bude odmicalo svi biti još aktivniji te će svako kolo privlačiti sve više i više glasača.

Po završetku prvih 16 parova ćemo napraviti presjek i rezimirati tko je prošao dalje i koji su parovi koji nas čekaju u gornjem dijelu ždrijeba, a već danas kreće borba za prolaz u donjem dijelu. Ne sumnjamo da će navala na glasanje biti još i veća, ponovno pozivamo sve da glasaju i u anketama u kojima nisu njihovi favoriti, da dijele, pozivaju i navijaju za svoje favorite.

Iskoristit ćemo priliku i po prvi puta ukratko najaviti sljedeće natjecanje, ponovno prelazimo na pojedinačne borbe, nakon veterana prebacujemo se na mlade nade. Birat ćemo najveće talente Slavonije i Baranje, a kandidirat će ih isključivo njihovi treneri, ne prijatelji, roditelji, djedovi i bake ili tete. Ovo je prvi poziv trenerima da nam se jave putem maila, u kojem nam trebaju ostaviti svoje kontakt podatke i iz kojeg kluba dolaze. Nakon toga ćemo ih obavijestiti o svim detaljima nakon čega će prijaviti svoje kandidate. Naravno, odnosi se na sve sportove, kolektivne i pojedinačne u oba spola, s gornjom starosnom granicom od 15 godina.  Sve detalje ćemo objaviti u posebnom tekstu u toku dana.

Današnji raspored:

08,00 – FUTSAL AKADEMIJA SV. PATRIK – MNK MALA MLJEKARA VALPOVO

09,00 – NK SLAVONAC GRADIŠTE – NK ŠOKADIJA STARI MIKANOVCI

10,00 – NK SLAVEN LJUPINA – VK BUDAINKA SL. BROD

10,30 – NK SVETI ĐURAĐ – ŠN BUDUĆNOST REŠETARI

11,00 – NK OMLADINAC VRBOVA – MNK HELDA

12,00 – NK TORPEDO KUŠEVAC – NK HRVATSKI SOKOL MIRKOVCI

12,30 – NK ZOLJAN – NK MLADOST CERNIK

13,00 – NK LASLOVO 91 – NK BRATSTVO RADIKOVCI

14,00 – NK NAŠK NAŠICE – NK SLOGA JARUGE

15,00 – NK MLADOST SATNICA – NK HOŠK GAŠINCI

16,00 – NK SLOGA NOVI MIKANOVCI – NK POSAVAC KANIŽA

16,30 – NK OLIMPIJA OSIJEK – NK GIBARAC 95

17,00 – NK FEŠK FERIČANCI – NK OTOK

18,00 – NK HRVATSKI SOKOL BOCANJEVCI – NK MLADOST ČEMINAC

19,00 – NK AMATER JELAS – HNK GRAŠEVINA VETOVO

20,00 – KARATE KLUB NOVA GRADIŠKA – NK TRENK SEOCE