3. ŽNL VŽ: Rudar 47 i Bukovčan okrunili se titulom jesenskih prvaka

Krasan završetak jesenskog dijela za najniže rangirane momčadi varaždinske županije. Na samom kraju jesenskog dijela dobili smo jesenske prvake – Rudar 47 u skupini Varaždin i Bukovčan u skupini Ludbreg.

U skupini Varaždin Rudar 47 pobijedio je Omladinac Jurketinec rezultatom 1:5 u Jurketincu. Rudar se može pohvaliti zavidnim omjerom od 10 pobjeda u 12 utakmica te sa samo dva neriješena meča. Zabio je 38 golova, a primio tek 10 te je osvojio titulu s četiri boda prednosti. Udarnik svoju utakmicu nije ni odigrao jer je bila odgođena, no čak i da pobijedi, približio bi se na samo bod zaostatka, što ne bi bilo dovoljno za jesenskog prvaka.

U skupini Ludbreg odigrane su sve utakmice. Bukovčan je rezultatom 2:1 slavio protiv Karlovca pred svojim navijačima. Drugoplasirana Sloga također je pobijedila, 2:4 u gostima protiv Mladosti Svetog Petra, no to joj nije bilo dovoljno jer joj novi jesenski prvak bježi četiri boda.

Bukovčan je okrunio titulom jesenskog prvaka nakon uzbudljive prve polusezone. U 11 odigranih utakmica ostvario je sedam pobjeda te po dva neriješena i isto toliko poraza. Do tog rezultata je stigao s drugim najboljim napadom (29) i najboljom obranom (17) u ligi.