3. ŽNL VŽ Kolo puno golova u obje skupine

Ništa manje akcije nije nedostajalo ni u skupinama Varaždin i Ludbreg u 3. ŽNL koja je proteklog vikenda bila bogata golovima.

Oglas

Skupina Varaždin

Oglas

NK OMLADINAC JURKETINAC – NK VINDIJA 1:5

Oglas

Vindija je u gostima stigla do svoje prve pobjede u sezoni, dok je Omladinac doživio novi poraz. Miroslav Stolnik (58′, 88′) i Denis Suljić (70′, 75′) postigli su po dva gola za goste, a jedan je dodao Karlo Draganić, koji je zapravo i načeo domaćina u 44. minuti susreta. Za domaći sastav počasni pogodak postigao je Damir Kundija u 84. minuti susreta.

NK VRATNO – NK UDARNIK 32 1:4

Iako je Udarnik slavio, početak utakmice nije sugerirao na ovakav rasplet. Već u osmoj minuti gol je postigao domaći igrač Leon Vuković. Andreas Gaća u 33. uspio je izjednačiti. U drugom poluvremenu svoju snagu pokazao je Valentino Mlakar, postigavši tri pogotka (50′, 64′, 72′).

Skupina Ludbreg

ŠNK SLOGA – ŠNK LUNJKOVEC 6:1

Lunjkovec je teško stradao na gostovanju kod Sloge. Junak utakmice bio je Davor Matijašec sa četiri pogotka (25′, 66′, 70′, 81′). Matej Havaić (2′) i Petar Matulić (77′) donijeli su svoj doprinos ovoj velikoj pobjedi. Jedini gol za goste postigao je Nikola Hamelec u 42. minuti susreta.

NK STRUGA – ŠNK KARLOVEC 4:0

Odlična predstava na domaćem terenu i Struga je zasluženo stigla do sva tri boda. Vanja Sabol bio je dvostruki strijelac na susretu (50′, 85′). Dragan Rajh načeo je gostujuću mrežu u 22. minuti susreta. Između dva Sabolova pogotka u strijelce se upisao i Darko Gložinić u 78. minuti utakmice.