3. ŽNL VŽ Hat-trick Lazara za pobjedu Vindije, Bukovčan utrpao 14 komada Gori

Veselo je bilo na varaždinskim i ludbreškim travnjacima skupine Varaždin i Ludbreg. Favoriti su odradili svoj posao, dok se ostatak okreće novim kolima i drugim izazovima pred sobom.

Oglas

Skupina Varaždin

Oglas

Oglas

NK BRATSTVO (OV) – NK KLENOVNIK 4:1

Poprilično mirna i jednosmjerna utakmica odigrana je u Otoku Virju 80 gledatelja. Domaćini su bez većih problema svladali goste i zasluženo uzeli sva tri boda. Za Bratstvo su zabili Sandi Martan (35′, 65′), Aleksandar Ivančov (6′) i Pavlek Jerec (47′). Jedini gostujući pogodak postigao je Ivica Horvatić u 17. minuti susreta.

ŠNK RUDAR 47 – NK VINDIJA 2:3

Gosti su na krilima sjajnog Damira Lazara došli hvale vrijedna tri boda. Domaćini su vodili 2:0 pogocima Matije Cmuka u prvoj i Marina Kosa Harjača u 25. minuti. Nakon toga na scenu stupa Lazar koji do kraja poluvremena smanjuje vodstvo domaćih golom u 35. minuti. U drugom poluvremenu s nova pogotka u 61. i 83. minuti donosi veliku pobjedu na teškom gostovanju svoje momčadi.

Skupina Ludbreg

NK BUKOVČAN – ŠNK GORA 14:1

Apsolutna dominacija Bukovčana nad gostujućom Gorom. Utrpali su im čak 14 komada u mrežu, no mora se priznati da je Gora ipak došla s desetoricom igrača, a nakon poluvremena igrala s devet zbog ozljede svog igrača. Možda se jednostavno nisu trebali pojaviti, barem bi “primili” tri, a ne 14 golova. Šest pogodaka zabio je Zoran Povijač (5′, 21′, 38′, 42′, 59′, 86), dva je dao Davor Matijašec, dok su po jednog pridodali Andrija Ivančić (15′), Dario Orehovec (31′), Franjo Požgaj (58′), Luka Ivančić (60′), Tomislav Gača (87′) i Neno Vađon (89′). Jedini zgoditak u mreži domaćih dogodio se u šestoj minuti, kad je zabio Tomislav Hlebec.

ŠNK MLADOST SVETI PETAR – ŠNK BUKOVČAN 27 1:3

Vodeća momčad prvenstva stigla je do zaslužene pobjede i očuvanja prednosti od šest bodova nad drugoplasiranim timom prvenstva. Dejan Švenda bio je dvostruki strijelac Bukovčana 27, zabivši u devetoj i 26. minuti. Antonio Martinković je u 14. uspio postići jedini gol za Mladost. Potvrdu pobjede donio je Vanja Matotek u 90. minuti.