3. ŽNL VŽ: Bukovčan i Rudar 47 jure prema jesenskom naslovu

Najniži rang varaždinskog nogometa i ovog nam je vikenda priredio dobru zabavu. Obje skupine imaju svog lidera koji je na korak do naslova jesenskog prvaka.

Oglas

Skupina Varaždin

Oglas

ŠNK RUDAR 47 – NK SRAČINEC 7:0

Oglas

Jasan pokazatelj da Rudar grabi prema jesenskom naslovu. Sedam pogodaka na domaćem terenu i više su nego zdrav pokazatelj stanja lidera prvenstva. Leonardo Petriš (10′, 37′), Saša Cmuk (32′, 42′) i Matija Cmuk (56′, 58′) bili su dvostruki strijelci. Karlo Čaklec zabio jednom se upisao u strijelce (44′).

NK PODRAVAC (Sv) – NK KLENOVNIK 0:1

Jedini pogodak na utakmici postigao je Filip Grđan. On je tri boda donio svojoj momčadi na samom kraju susreta. Kad se već mislilo da će doći do podjele bodove, u 90. minuti ukazao se Grđan i zabio za pobjedu.

Skupina Ludbreg

NK STRUGA – NK BUKOVČAN 0:4

Bukovčan jasno grabi prema jesenskom naslovu. Josip i Franjo Požgaj bili su strijelci u prvih 20 minuta utakmice (15′ i 17′). Josip Makar u 41. je zabio treći gol svoje momčadi, dok je četvrti djelo Zorana Povijača u 58. minuti susreta.

ŠNK SLOGA – ŠNK KARLOVEC 0:2

Rutinska pobjeda Karlovca u gostima kod Sloge. Jedina dva pogotka na utakmici postigli su Nenad Špoljarić i Luka Kosir. Špoljarić je zabio u 17., a Kosir u 84. minuti susreta.