3. ŽNL VŽ Bratstvo desetkom isprašilo Sračinec, dvoboj začelja pripao Bukovčanu

Proteklog vikenda odigrane su sve utakmice 3. Županijske nogometne lige skupina Varaždin i Ludbreg. Kolo odmora ovog je puta pripalo Klenovniku, čiji su se igrači imali priliku rekuperirati za peto kolo. Bez obzira na to, sjajnu predstavu pružilo nam je Bratstvo iz Otoka Virja.

Oglas

Skupina Varaždin

Oglas

Oglas

NK VINICA – NK VINDIJA 1:6

Fer i korektna utakmica odigrana je u Vinici između istoimenog domaćina i gostujuće Vindije. Bolju formu i igru pokazali su upravo gosti koji su domaćinima utrpali čak šest komada. Trostruki strijelac za Vindiju bio je Damir Lazar, dva je dao Miroslav Stolnik, dok je jedan utrpao Nikola Fijačko. Jedini pogodak za Vinicu postigao je Luka Jurenec.

NK BRATSTVO (OV) – NK SRAČINEC 10:0

Fantastična predstava odigrana je u Otoku Virju. Odlična i nepogrešiva igra Bratstva donijela je ogromnu pobjedu domaćinu nad Sračincom. Sandi Martan upisao je hat-trick, dok je Aleksandar Ivančov zabio dva gola. Preostalih pet djelo je petorice igrača – David Domjan, Denis Pavlović, Nino Banfić, Mihael Juršić i Karlo Borak.

Skupina Ludbreg

ŠNK KARLOVEC – NK BUKOVČAN 1:5

Dvoboj začelja ludbreške skupine igrao se tijekom vikenda u Karlovcu Ludbreškom. Bolji je bio gost koji je na kraju zasluženo i slavio. Već na kraju prvog poluvremena rezultat je glasio 0:3 i bilo je jasno da su gosti nedostižni. Golove su postigli Davor Matijašec, Dario Kovač i Zoran Brlek. U nastavku je Karlovec smanjio na 1:3 preko Luke Kosira, no gosti su odmah uzvratili i povisili na 1:4 preko Zorana Povijača. Konačni rezultat postavio je Neno Vađon u 62. minuti susreta.

ŠNK BUKOVČAN 27 – NK NOVAKOVEC 7:1

Bukovčan 27 je na domćem terenu potvrdio status favorita i prvoplasirane momčadi u ovoj ludbreškoj skupini. Novakovec jednostavno nije imao šanse i kući je poslan sa sedam komada u vlastitoj mreži. Čak pet je stiglo od Nenada Špoljarića, dok su preostala dva djela Emanuela Matoteka i Nikole Kapuste. Jedini utješan gol za goste postigao je Lovro Cesarec. Bukovčan je ovom pobjedom prikovan za prvo mjesto ljestvice s tri boda više od drugoplasirane Struge.