3. ŽNL VPŽ Zapad: Omladinac i Graničar Bušetina na vrhu nakon dva kola!

Odigrana su sva četiri susreta drugog kola 3.ŽNL VPŽ Zapad! ŠN Graničar Bušetina i Omladinac nakon dva kola su na maksimalnih šest bodova, prve bodove upisala je momčad NK Kladare, a prve bodove u svom prvome nastupu osigurala je i Bušetina 1947!

Izvor : ŽNS Virovitičko-podravske županije

U jedinom susretu u kojem su u premijernom kolu oba takmaca obilježila pobjedu, ŠN Graničar Bušetina nakon visokog trijumfa u Dugom Selu Lukačkom ugostio je ekipu Stara Brezovica koja je u prvom kolu startala sa uvjerljivim domaćim 8:0 slavljem nad Napretkom. U ovom susretu bolje se snašao domaćin koji je slavio sa konačnih 5:3. Domaćine je predvodio do preokreta sa čak četiri pogotka Alen Fučkar, dok je jedan za domaćine dodao Mateo Fučkar. Za goste iz Stare Brezovice mreže su tresli Ivan Viljevac, Stjepan Brođanac i Predrag Mikić.

Omladinac iz Korije nakon 12:0 slavlja u prvom kolu, ugostio je pred 120 gledatelja NK Slogu iz Dugog Sela Lukačkog koja je u okviru prvog kola obilježila domaći poraz 1:6. Omladinac je stigao i do druge prvenstvene pobjede sa 2:0, a golove za domaćina postigli su Vedran Grubić u trećoj minuti susreta, dok je uspostavilo se konačnih 2:0 postavio Josip Barusić u 31. minuti.

U ogledu momčadi koje su uvodnom kolu pretrpjele poraze NK Kladare ugostile su u sklopu drugog kola NK Branu koja je sa porazom na gostovanju 1:3 otvorila natjecanje. Kladare su na pogon Tonija Džanića pogotcima u petoj i šesdesetoj minuta ostvarili premijernu 2:0 pobjedu u ovogodišnjim uzbuđenjima 3.ŽNL Zapad.

NK Napredak iz Rušana nakon poraza u prvom kolu u Staroj Brezovici, pred domaćim navijačima dočekao je NK Bušetinu 1947 koja je prvo kolo bila slobodna. Do prve prvenstvene pobjede u za njih prvom susretu došli su gosti pobjedom 2:4. Za goste golove su postigli Michael Fučkar koji je mrežu domaćina tresao dva puta, dok su Leon Široki i Marcelo Munjeković postigli po jedan pogodak. Kod domaćina oba su pogotka djelo Marija Zagorca.

U ovom kolu slobodna ekipa bila je Otrovanec koji je u premijernom kolu obilježio pobjedu 3:1 te sa tri boda čeka nastavak natjecanja.

Izvor ; ŽNS Virovitičko-podravske županije