3. ŽNL VPŽ Zapad: Dvanaestica Otrovaneca, slavlja za Staru Brezovicu i Okrugljaču!

S tri subotnja susreta kompletirano je prvo proljetno, odnosno ukupno deseto kolo 3. ŽNL VPŽ Zapad! Otrovanec je u mrežu Brane utrpao dvanaest komada, Stara Brezovica je slavila u Rušanima 2:5, ŠN Graničar Okrugljača s 2:1 je nadvisio Slogu iz Dugog Sela Lukačkog, dok je slobodna momčad ovo kolo bio lider ljestvice Omladinac iz Korije.

Izvor: HNS Comet

U derbiju desetog kola sastali su se u Okrugljači druga i treća momčad prvenstva, domaća ŠN Graničar Okrugljača s osamnaest bodova iz osam susreta i gosti Sloga iz Dugog Sela Lukačkog s dva boda manje, šesnaest. Alen Fučkar doveo je domaćine u vodstvo u 31. minuti susreta, da bi nesretnim autogolom Ivšića udvostručili vodstvo. Hrvoje Đurašević u 88. minuti uspio je prepoloviti prednost domaćina na 1:2, ali do preokreta nisu uspjeli doći.

Nakon proljetnog dijela osmoplasirani Napredak Rušani ušao je u proljetni dio s tri boda na kontu, a prva prepreka u proljetnom dijelu bila je Stara Brezovica koja je u jesenskom dijelu obilježila četiri pobjede, dva remija te dva pretrpljena poraza. Stara Brezovica je došla do 2:5 pobjede na krilima ha-tricka Marka Čađavčana te po jednim pogotkom Josipa Zadeckog i Roberta Bilobrka, dok su za Napredak pogotke postigli Damir Boda i Mario Zagorac.

Posljednjeplasirana Brana koja u jesenskom dijelu nije osjetila slast prvenstvenih bodova ugostila je šestoplasirani Otrovanec koji je u osam susreta uprihodio ukupno deset bodova. Do najveće pobjede u kolu došao je Otrovanec koji je napunio mrežu domaćina do vrha za konačnih 0:12. Pet pogodaka za goste postigao je Dino Majer, hat-trick je postigao Vendelin Špoljarić, po dva su nadodali Šimun Dijaković i  Filip Radelić, dok se u strijelce upisao i Igor Šimunija.

Slobodna momčad ovo kolo bio je lider ljestvice Omladinac iz Korije, s obzirom na to da je njihov domaćin NK Kladare nažalost istupio iz natjecanja.

Izvor: ŽNS VPŽ