3. ŽNL VPŽ Istok : Miholjac i Orešac startali sa tri boda!

Formalno je odigrano prvo kolo uzbuđenja u 3. ŽNL VPŽ Istok! Za trofej najboljeg ove će sezone boriti se pet ekipa. U jedinom odigranom susretu NK Miholjac iz Gornjeg Miholjca slavio je na gostovanju u Sopju kod Slavonca iz Novaka. U drugom susretu između Orešca i Meljana ogled je registriran je rezultatom 3:0 za Orešac s obzirom da se gosti nisu uspjeli kompletirati.

Oglas

U susretu na stadionu Luka pred 60-ak gledatelja u sklopu prvog kola 3. ŽNL VPŽ Istok sastali su se domaći NK Slavonac Novaki i gost NK Miholjac iz Gornjeg Miholjca. Gosti su poveli već u prvoj minuti susreta kada je nesretni autogol postigao Alen Nikolaus. Domaćin je izjednačio susret pogotkom Tonija Nikolausa u desetoj minuti, da bi sedam minuta kasnije Miholjac opet poveo putem Gorana Kizivata.

Oglas

Samir Klement je u 35. minuti susreta podigao prednost gostiju na 1:3 s kojim se otišlo i na odmor. U drugoj minuti drugog poluvremena drugi gol Kizivata i prednost raste na tri razlike. Siniša Klement u 55. minuti smanjuje rezultat na 2:4, dok je konačnih 2:5 za goste postavio Goran Kizivat kompletiravši tako hat-trick u 61. minuti.

Oglas

Za prvo kolo bio je predviđen i ogled domaćeg NK Orešca i NK Meljana, no s obzirom da se gosti nisu mogli kompletirati rezultat će biti registriran 3:0 za domaćina. Slobodna ekipa u ovom kolu bila je NK Vaška.