3. ŽNL VPŽ Istok: Gol Kizivata za anale županijskih liga te pobjede Miholjca i Vaške obilježile treće kolo!

Kompletirano je i treće kolo 3. ŽNL VPŽ Istok! NK Miholjac iz Gornjeg Miholjca nadvisio je Meljane na domaćem terenu 4:2 za nastavak stopostotne serije od tri pobjede, dok su iz Orešca pun plijen odnijeli gosti iz Vaške koji su obilježili prvu pobjedu sa konačnih 2:5!

Izvor: ŽNS Virovitičko-podravske županije
Oglas

 

Oglas

Lider ljestvice NK Miholjac iz Gornjeg Miholjca i nakon tri kola je na stopostotnom učinku! U sklopu treće runde slavili su nad momčadi NK Meljani koji su nakon tri odigrana susreta još bez bodovnog učinka. Dečki iz Meljana još praktički nisu ni izašli iz svlačionice, a Goran Kizivat opalio je u prvoj sekundi utakmice s centra i uhvatio nespremnog vratara gostiju na spavanju i majstorski pogodio za vodstvo već u prvim sekundama susreta. U dvanaestoj minuti već je bilo 2:0, strijelac Bojan Mitrović na asistenciju Marka Klementa.  U 29. minuti već je 3:0, ponovno u akciji Klement i Mitrović za mirnu završnicu Kizivata. Bojan Dmitrović najbolje se snašao nakon udarca iz kuta u 76. minuti za 4:0, a do kraja gosti su uspjeli smanjiti rezultat na 4:2 pogotcima Dinka Pandura i Alena Marovića.

Oglas

Orešac koji je sa tri boda startao u natjecanje 3. ŽNL, u okviru trećeg kola susreo se s NK Vaškom koja je sa porazom 2:4 startala s natjecanjem. Roberto Lukinić doveo je domaćine u vodstvo u petoj minuti susreta, da bi u 40. minuti gosti izjednačili preko Tonija Brezovića, a s tih 1:1 otišlo se na odmor. U drugom poluvremenu gosti su se bolji snašli te su golove redom davali Manuel Vincek, Dejan Janže, Dragan Ružić i Nenad Matišić za nedostižnih 1:5, dok je poraz domaćina svojim drugim pogotkom uspio ublažiti Roberto Lukinić.

Ovo kolo slobodna je bila momčad Slavonca iz Novaka.

Izvor: ŽNS Virovitičko-podravske županije