3. ŽNL VPŽ Istok: Druga pobjeda Miholjca, prva za NK Slavonac Novaki

Odigrana su oba susreta u okviru drugog kola 3. ŽNL VPŽ Istok! U dvoboju u Donjim Meljanima gdje su se susreli domaći Meljani i Slavonac Novaki pobjedu su obilježili gosti sa visokih 1:8 , dok su u obračunu u Vaškoj istoimeni domaćin i NK Miholjac iz Gornjeg Miholjca odigrali izvrsnu utakmicu u kojoj su slavili gosti sa konačnih 2:4.

Izvor:HNS Comet
Oglas

NK Orešac nije se uspio pošteno ni oznojiti a već je na bodovnom kontu imao tri boda, dok je u okviru ovoga kolo bio slobodan.

Oglas

NK Miholjac iz Gornjeg Miholjca nakon pobjede u gostima u Novakima 2:5 s kojom su preuzeli vodstvo na poretku nakon uvodnih devedeset minuta, u drugom kolu bili su gosti kod NK Vaške, koja je prvo kolo bila slobodna. Pred 70-ak gledatelja u domaćem porazu dvostruki strijelac je za Vašku bio Dejan Janže, dok su goste predvodili Goran Kizivat sa hat-trickom i Ivan Mlinarić sa jednim pogotkom za konačnih 2:4 za goste iz Gornjeg Miholjca.

Oglas

NK Meljani, koji nije odigrao prvi susret kola u Orešcu zbog čega je susret registriran 3:0 za domaćina, u ovom kolu odigrao je susret na domaćem terenu u Donjim Meljanima gdje je gostovao Slavonac iz Novaka koji je sa porazom ušao u prvenstvene obveze. Gosti su došli do prve pobjede i to sa pobjedom od 8:1. Goste je do visokog slavlja sa četiri pogotka predvodio Vedran Hrgović, dok su po jedan gol postigli Ponjević, Mađarić i Bajt. Jedini strijelac za domaćine u nedjeljnom dvoboju bio je Dinko Pandur.

 

Izvor: ŽNS Virovitičko-podravske županije