3. ŽNL Varaždin: Podjela bodova između Rudara i Klenovnika

 

RUDAR-KLENOVNIK 0:0

Podjela bodova između vodeće ekipe lige, Klenovnik, i Rudara koji se nalazi na trećem mjestu. Utakmica se odigrala sa puno opreza sa obje strane znajući koliko ovi bodovi donose.

VINDIJA-PODRAVAC 5:2

Domaćini dolaze do vodstva u 18. minuti preko Andreasa Brlečića. Gosti dolaze do izjednačenja u 30. minuti, strijelac je bio David Šumiga. Vindija povisuje vodstvo u 34. i 37. minuti, strijelci su bili Stjepan Bencek i Marko Jakopec. Igrala se 39. minuta kad gosti smanjuju vodstvo, strijelac je bio Gabrijel Golub. U 66. i 86. minuti domaćini povisuju vodstvo, strijelci su bili Luka Jurenec i Miroslav Stolnik.

SRAČINEC-VINICA 4:1

Gosti dolaze do vodstva u 6. minuti preko Filipa Šipeka. Domaćini su se probudili nakon primljenog gola i u 16. minuti izjednačili rezultat, strijelac je bio Leonardo Majcen. Leon Sukačić golovima u 44. i 57. minuti povisuje vodstvo domaćina. Igrala se 68. minuta kad se Kristijan Cepanec upisao u strijelce.

OMLADINAC-VRATNO 7:0

Omladinac je izdominirao Vratno sa čak 7 postignutih golova. Dubravko Kišić je postigao hattrick golovima u 19., 40. i 55. minuti. Igrala se 38. minuta kad se David Maruševac upisao u strijelce. Ivan Brlek golovima u 63. i 80. minuti povisuje vodstvo Omladinca. Boris Kišić se upisao u strijelce u 72. minuti.