3. ŽNL Varaždin: Klenovnik pobjedom protiv Udarnika plasirao se na 1. mjesto

Kompletirano je 2. kolo za prvaka i plasman u 3.ŽNL Varaždin.

PODRAVAC-RUDAR 1:2

Odigran je derbi između Podravca i Rudara. Domaćini su prvi poveli u 18. minuti preko Denisa Majcena. Gostima nije trebalo dugo da izjednači i već u 22. minuti preko Marina Kosa izjednačavaju rezultat. Igrala se 89. minuta kad Matija Cmuk zabija pogodak i donosi svojoj ekipa 3 boda.

KLENOVNIK-UDARNIK 3:1

Igrao se derbi za vrh tablice između Klenovnika i Udarnika. Igrala se 8. minuta kad Hrvoje Kolarek dovodi domaćine u vodstvo. Andrej Bunić u 21. minuti povećava vodstvo Klenovnika. Gosti u 75. minuti smanjuju vodstvo, strijelac je bio Davor Toplak. Pitanje pobjednika je rješeno u 87. minuti, strijelac je bio Kristijan Kresonja.

VRATNO-SRAČINEC 4:1

Odlični Leon Vuković je ostao zapažen nakon ove utakmice. Svojim golovima u 13., 50., 70. i 82. minuti postigao je sva 4 gola za svoju ekipu i donio vrijedna 3 boda. Autogol je postigao Leon Milec u 61. minuti za Vratno.

VINICA-DINAMO 4:6

Odigran je derbi sredine tablice između Vinice i Dinama. Domaćini su poveli golovima u 9. i 11. minuti, a strijelac je bio Leon Kovačić. Gosti su smanjili vodstvo u 18. minuti preko Denisa Boraka. Dragan Sačer izjednačava rezultat u 42. minuti. Igrala se 45. minuta kad domaćini ponovno dolaze do vodstva preko Marka Žihera. Još jednom odlični Sačer poentira u 58. minuti i izjednačava rezultat. Gosti dolaze do vodstva preko Denisa Boraka u 69. minuti. Josip Jamnik povisuje vodstvo u 81. minuti. Domaćini smanjuju vodstvo preko Denisa Boraka u 87. minuti. Karlo Borak za Dinamo postiže pogodak u 92. minuti.