3. ŽNL Valpovo: Tri susreta s po barem 5 zabijenih pogodaka, remi u Brođancima

Valpovačka 3. ŽNL ovog je vikenda odigrala svoje 5. kolo. Tri susreta su završila s minimalno 5 golova te su tako momčadi pokazale napadačku raspucanost, dok je jedini dvoboj bez pobjednika onaj Gaja i Mladosti.

Oglas

Gat je oduševio svoje navijače, postigavši čak pet golova protiv Zrinskog. Sigler, Obinger, Vučić i dvaput Vidaković bili su nezaustavljivi u napadu i osigurali su uvjerljivu pobjedu od 5:0 za svoju ekipu. Gat je demonstrirao sjajnu igru i efikasnost, a njihovi strijelci bili su neumoljivi pred protivničkim vratima. Gaj i Mladost su podijelili bodove u izjednačenoj utakmici koja je završila rezultatom 1:1. Unatoč dinamičnom susretu, nijedna ekipa nije uspjela slomiti obranu protivnika, a utakmica je završila remijem.

Oglas

Jadran je dominirao protiv Bistrinaca i slavio s visokih 5:1. Novoselić, Hegol, Marojević s dvama golovima i autogol Maravića bili su strijelci za domaćine. Vrbanac je postigao jedini gol za goste, no nije uspio spriječiti uvjerljivu pobjedu Jadrana. Hrvatski Sokol je bio suveren protiv Tomislava, pobjedivši s rezultatom 5:0. Solanjski, Repček, Rašeta i dvaput Piškorjanac bili su strijelci za goste, dok je obrana Hrvatskog Sokola ostala neprobojna za domaćina.