3.ŽNL-Skupina Varaždin: Omladinac nije iskoristio rano vodstvo

Odigrano je 17. kolo 3. Županijske nogometne lige-Skupine Varaždin. Odigrane su odlične utakmice sa puno zabijenih golova.

VRATNO-VINICA 0:3

Vratno u borbi za opstanak je tražila na domaćem terenu bodove. Igrala se 29. minuta kada gosti dolaze do vodstva preko Denisa Boraka. U 38. minuti gosti povećavaju vodstvo, strijelac je bio Filip Šipek. Gosti povećavaju svoje vodstvo na 3:0 preko Leona Kovačića. U 55. minuti domaći igrač Valentino Žiher zarađuje direktni crveni karton zbog udaranja protivnika otvorenom šakom u leđa.

OMLADINAC JURKETINEC-KLENOVNIK 1:4

Omladinac je ugostio vodeću ekipu na tablici. Odlično je krenulo za domaću ekipu već u 12. minuti postižu pogodak, strijelac je bio Boris Kišić. Odlična gostujuća ekipa pokazuje zašto se nalaze na vrhu tablice te u 42. minuti izjednačavaju preko Marka Loparića. U 67. minuti gosti dolaze do vodstva preko Vlade Martića. U 72. minuti odlični Marko Loparić zabija za 3:1. Za 4:1 je zabio Kristian Kresonja.

SRAČINEC-PODRAVAC 0:1

Teška utakmica bez puno golova je otišla na stranu gostiju. U 45. minuti za goste zabija Roman Liber i to je ujedno bio i jedini gol na utakmici. Čvrsta utakmica sa puno obzira na obje strane je otišla na stranu odlične gostujuće ekipe.

DINAMO BABINEC-UDARNIK 32 1:3

Domaćini su odlično startali utakmicu i već u 4. minuti poveli preko Petra Dobrotića. Gosti 2 minute nakon primljenog gola izjednačavaju, strijelac je bio Marko Hruško. Davor Toplak dovodi gostujuću ekipu u vodstvo golom u 35. minuti. Admir Pezer golom u 83. minuti potvrđuje gostujuću pobjedu na teškom gostovanju.

RUDAR 47-VINDIJA 0:1

Čvrsta utakmica bez puno prilika otišla je na gostujuću stranu. U 60. minuti gosti zabijaju jedini pogodak na utakmici, strijelac je bio Miroslav Vinceković. Odlična utakmica sa puno opreznosti na obje strane.