3.ŽNL-Skupina Ludbreg: Petarda Sloge

Odigrano je 15. kolo 3. županijske nogometne lige-Skupine Ludbreg. Odigrane su 4. odlične utakmice sa puno zabijenih golova. Treba izdvojiti utakmicu Sloge koja je već u 65. minuti vodila sa visokih 5:0 i rješila pitanje pobjednika.

BUKOVČAN-KARLOVEC 2:1

Vodeća momčad lige je ugostila Karlovec. Igrala se 35. minuta kada su domaćini poveli, strijelac je bio Dario Kovač. Gostima nije trebalo dugo da reagiraju i izjednače rezultat, Karlo Kišić je zabio za 1:1 u 42. minuti. Zoran Brlek za domaću ekipu zabija u 79. minuti i dovodi svoju ekipu u vodstvo. Igrač gostujuće ekipe, Žahangir Karabojev, zarađuje direktni crveni karton u 82. minuti zbog udaranja protivnika otvorenim dlanom u lice. Domaća ekipa je iskoristila igrača više i mirno priveli utakmicu kraju.

MLADOST SVETI PETAR-LUNJKOVEC 3:1

Mladost Sveti Petar je 2. ekipa na tablici sa istim brojem bodova kao i ekipa koja se nalazi na 1. mjestu. Domaćini su poveli u 18. minuti preko Nenada Jankovića. Tomislav Križanić zabija za 2:0 za domaću ekipu u 54. minuti. Samo 3 minute poslije drugog pogotka domaće ekipe, gosti su se trznuli i zabili za 2:1, strijelac je bio Vedran Zdelar. Antonio Martinković u 82. minuti je zabio za 3:1 i rješio pitanje pobjednika.

NOVAKOVEC-STRUGA 4:0

Potpuna dominacija domaće ekipe. Raspoloženi domaćini su poveli u 11. minuti preko Deana Novosela. Dominik Bručić povećava vodstvo u 33. minuti. Domaća ekipa je u 40. minuti zabila iz kaznenog udarca za 3:0, a strijelac je bio Igor Piljak. Ivan Bobek se upisao u listu srijelaca u 57. minuti. Domaćini su ostatak utakmice mirno priveli kraju.

SLOGA-GORA 5:1

Petarda domaće ekipe protiv zadnje plasirane ekipe na tablici. Domaćini su poveli već u 3. minuti preko Davora Matijašeca. U 17. minuti domaćini postižu gol iz kaznenog udarca, strijelac je bio Darko Grabarić. Već u 20. minuti domaća ekipa je imala veliku prednost od 3:0, za domaće je zabio Mario Grabovec. Još jednom u 59. minuti zabija Davor Matijašec za 4:0. Domaća ekipa nije previše okolišala već su većinu svojih udaraca i realizirali. U 65. minuti imaju rezultat od 5:0, strijelac je bio Josip Mišić. Gostujuća ekipa je zabila utješni gol za 5:1 u 89. minut, strijelac je bio Antonio Gložnić.