3. ŽNL Skupina Ludbreg: Karlovec na teškom gostovanju osvojio bod

Kompletirano je 19. kolo 3. ŽNL Ludbreg.

NOVAKOVEC-KARLOVEC 3:3

Novakovec je trenutno vodeća ekipa lige i ugostila je Karlovec. Domaćini su poveli već u 3. minuti preko Deana Novosela. Samo 3 minute kasnije Karlovec izjednačava rezultat, strijelac je bio Davor Vuk. Domaćini dolaze ponovno do vodstva u 38. minuti preko Dominika Bručića. Gosti u 72. minuti izjednačavaju i 80. dolaze do vodstva, a strijelci su bili Matija Crnković i Nenad Špoljarić. Odlični Novosel izjednačava rezultat u 88. minuti.

SLOGA-MLADOST 2:2

Derbi između druge i treće ekipe na tablici, obje sa 34 boda. Domaćini dolaze do vodstva u 6. minuti preko Darka Grabarića. Gosti izjednačuju i dolaze do vodstva u 31. i 40. minuti, a strijelci su bili Senad Sobota i Josip Balaško. Ivan Brlek u produžetku prvog poluvremena izjednačava rezultat.

GORA-BUKOVČAN 2:3

Gora je trenutno posljednja ekipa na tablici sa 15 bodova. Gosti dolaze do vodstva i povisuju vodstvo u 9. i 17. minuti, strijelci su bili Franjo Požgaj i Leon Štabi. Domaćini smanjuju vodstvo u 30. minuti preko Filipa Petrića. Igrala se 69. minuta kad gosti postižu pogodak, strijelac je bio Tomislav Gača. Još jednom Petrić se upisuje u strijelce u 72. minuti i smanjuje vodstvo Bukovčana.

STRUGA-LUNJKOVEC 2:2

Derbi začelja se igrao između Struga i Lunjkoveca. Domaćini dolaze do vodstva u 8. minuti preko Filipa Kvezića. Gosti izjednačuju rezultat u 10. minuti, a strijelac je bio Petar Progovečki. Još jednom Struge dolaze do vodstva u 20. minuti preko Franje Marčeca. Igrala se 90. minuta kad gosti dolaze još jednom do izjednačenja, strijelac je bio Zoran Šafarek.