3. ŽNL SJEVER BBŽ: Okliznula se Moslavina, potop Šandrovca u Dapcima

Za nama je 18. kolo Treće ŽNL Sjever Bjelovarsko-bilogorske županije koje je obilježio kiks jednog od konkurenata za titulu. Na ukupno 5 utakmica vidjeli smo čak 46 pogodaka, odnosno više od 9 golova u prosjeku po utakmici.

Najviše ih je bilo u Kapeli, gdje svoje domaće utakmice igra fenjeraš Hajduk iz Lipovog Brda. Oni su dočekali Moslavinu iz Donje Petričke koja im je utrpala 14 komada. Nešto manje, ukupno 12, bilo ih je u Dapcima, ali uglavnom u mreži Šandrovca. Na papiru bio je ovo derbi kola, ali domaćinima je sve polazilo za nogom i njihova uvjerljiva pobjeda nije se nijednog trenutka dovodila u pitanje. Najraspoloženiji bio je najbolji klupski strijelac ove sezone Ivan Petrušić koji je loptu u mrežu slavo četiri puta. Jedan zgoditak manje vidjeli smo u Obrovnici gdje je Signal ugostio Korenovo. Igralo se gol za gol do 59. minute kada je na semaforu stajalo 3:3. Tada je Signal ubacio u višu brzinu i za 10 minuta postigao još četiri pogotka kojima je zacementirao svoju pobjedu.

Dobru formu nastavila je i Croatia Klokočevac. Ugostili su Mladost i ispratili je doma s pet pogodaka u mreži. U posljednjih 5 utakmica osvojili su ukupno 10 bodova i nastavljaju svoj put prema sredini ljestvice. Najveće iznenađenje vidjeli smo u Bedeniku gdje je domaćin na krilima Marija Patrlje porazio drugoplasiranu Moslavinu iz Velike Trnovitice. Bila je ovo premijera na klupi novog trenera Bedenika Zorana Đošića koji je odradio maestralni posao na debiju. Ovo je veliki udarac za Moslavinu budući da je prekinut njihov niz od pet uzastopnih pobjeda. U ovom kolu najviše je profitirao lider Slavija koji nije ni igrao ovaj vikend. Sada imaju tri boda prednosti uz jednak broj utakmica i drže sve konce u svojim rukama. Ipak, šansu za popravni ispit Moslavina će imati u posljednjem kolu kada će putovati u goste upravo Slaviji.