3. ŽNL Ludbreg: Novakovec i Mladost u žestokoj borbi za prvaka, Gora pobijedila Struge

Kompletirano je 17. kolo 3.ŽNL Ludbreg.

MLADOST-KARLOVEC 6:3

Vodeća ekipa lige je ugostila Karlovec. Domaćini su odlično startali utakmicu i već u 1. minuti postigli pogodak, strijelac je bio Senad Sobota. Petar Kovaček povisuje vodstvo Mladosti u 9. i 22. minuti. Luka Kosir smanjuje vodstvo Mladosti u 24. minuti. Domaćini još jednom povisuju vodstvo u 33. minuti, a strijelac je bio Tomislav Križanić. Igrala se 36. minuta kad gostujući igrač, Matija Crnković, nakon 2 žutog kartona napušta ranije teren. Gosti nakon isključenja Crnkovića izgleda da su proigrali. Prvo smanjuju vodstvo u 58., a onda u 73. minuti, strijelci su bili Dario Skupnjak i Davor Vuk. Međutim Mladost je iskoristila igrača više i potvrdila pobjedu u 74. i 76. minuti, strijelci su bili Karlo Hladnić i Emil Kovaček.

NOVAKOVEC-BUKOVČAN 4:0

Druga plasirana ekipa lige ugostila je Bukovčan. Prvo je Igor Piljak se upisao u strijelce u 7. minuti. Ivan Bobek je povećao vodstvo u 44. minuti. Igrač Bukovčana, Tomislav Gača, postiže autogol u 50. minuti. Dominik Bručić potvrđuje pobjedu Novakoveca u 70. minuti.

SLOGA-LUNJKOVEC 4:1

Gosti su odlično krenuli utakmicu i prvi poveli u 15. minuti preko Domagoja Šareca. Odlični Mario Grabrovec postiže hattrick golovima u 25., 63. i 86. minuti. Davor Matijašec potvrđuje pobjedu Sloge u 91. minuti.

GORA-STRUGA 1:0

Bio je ovo derbi začelja između Gore i Struga. Domaćini su poveli u 51. minuti preko Antonia Gložnića. Gosti ostaju u 55. minuti bez Nikole Novaka nakon drugog žutog kartona. Antonio Juras, igrač Struga, također napušta teren u 63. minuti nakon direktnog crvenog kartona zbog udaranje s leđa protivničkog igrača nogom u nogu bez mogućnosti igranja loptom.