3. ŽNL Ludbreg: Mladost pobjedom protiv Struga osvojila naslov prvaka

 

SLOGA-KARLOVEC 3:5

Odigran je derbi sredine tablice gdje su obje ekipe ušle u utakmicu maksimalno ozbiljno bez obzira što je zadnje kolo. Gosti su poveli i povisili vodstvo u 11. i 18. minuti preko Davora Vuka i Luke Kosira. Domaćini su smanjili vodstvo i izjednačili u 23. i 35., a strijelac je bio Davor Matijašec. Karlovec ponovno povisuje vodstvo u 48. i 65. minuti preko Davora Vuka i Nenada Špoljarića. Igrala se 70. minuta kad Josip Mišić smanjuje vodstvo Karloveca. U 92. minuti se upisao u strijelce Marko Tuksor i proslavio gostujuću pobjedu.

GORA-NOVAKOVEC 2:4

Novakovec je svladao posljednju ekipu na tablici i završio 2. sa 39 bodova. Novakovec dolazi do vodstva i povisuje ga u 26. i 33. minuti preko Brune Šamarije i Dominika Bručića. Domaćini golovima u 42. i 52. dolaze do izjednačenja, a strijelci su bili Antonio Gložinić i Marko Bačani. Igrala se 75. i 80. kad gosti potvrđuju svoju pobjedu, a strijelci su bili Petar Tenčić i Dominik Bručić.

STRUGA-MLADOST 0:4

Mladost je visokom pobjedom protiv Struga potvrdio 1. mjesto i osvojio naslov prvaka. Prvo se upisao u strijelce Petar Kovaček u 17. minuti te nakon njega u 40. Antonio Martinković. Golovima u 65. i 85. potvrđuju svoju pobjedu, a strijelci su bili Petar Kovaček i Senad Sobota.

LUNJKOVEC-BUKOVČAN 4:2

Utakmica koja se odigrala visokim intenzitetom nije razočarala ni jednog gledatelja. Gosti dolaze do vodstva u 38. minuti, a strijelac je bio Leon Štabi i domaćini samo 1 minutu kasnije izjednačavaju rezultat preko Zorana Šafareka. Domagoj Šarec se upisujeu strijelce u 52. minuti i donosi vodstvo domaćinima, a samo 1 minutu kasnije Bukovčan izjednačuje preko Tomislava Gača. Golovima u 74 i 80. domaćini potvrđuju pobjedu, strijelci su bili Karlo Virag i Vedran Hlebar.