3. ŽNL KŽ: Započet treći krug natjecanja

Treća ŽNL križevačkoga kraja ušla je u svoju završnu fazu u kojoj su favoriti opravdali svoja očekivanja. U kompletiranom 15. koli vodeće četiri ekipe porazile su četiri ekipe sa začelja poretka i tako najavile uzbudljiv finiš i borbu za pehar.
Najuvjerljiviji bio je Hrvatski bojovnik koji je podebljao svoju ionako već impresivnu gol razliku protiv Poleta. Konačan rezultat bio je 14:0, a najviše se istakao Dario Vranetić s čak 5 pogodaka.

Ratar je došao do važna tri boda pobjedom 2:1 protiv Mladosti (VR). Habijanec i Furmeg pogađali su u prvome dijelu, a gosti uspijevaju ublažiti poraz pogotkom Kneževića pred kraj susreta.

Istim rezultatom do tri boda došla je i Mladost Carevdar protiv Radničkog. Rezultat na poluvremenu bio je 1:1, a onda je pitanje pobjednika riješio Karlo Kraljić.

U direktnom okršaju za četvrto mjesto sukobili su se Prigorje i Dragovoljac. Na krilima Nemečića Prigorje je odbranilo domaći teren i rezultatom 3:1 odvojilo se na plus pet bodova. U vrhu tablice i dalje ostaju tri ekipe u samo tri boda. To bi se moglo promijeniti idući vikend kada nas očekuje derbi vodeće dvije ekipe.