3. ŽNL KŽ: Vodeći trojac bez greške u 19. kolu

Protekli vikend svjedočili smo utakmicama 5. kola trećeg kruga, odnosno 19. kola ukupno križevačke Treće ŽNL. Vodeći trojac koji se bori za prvaka ostao je zguran u četiri boda budući da su svi ostvarili pobjede u ovome kolu.

Najuvjerljivija bila je trećeplasirana Mladost Carevdar koja je mrežu protiv Poleta pogađala 13 puta. Mrvicu blaži bio je lider Hrvatski bojovnik koji je u gostima protiv Dragovoljca put do mreže pronalazio 9 puta. Do važne pobjede u gostima protiv Prigorja stigao je Ratar. Junak pobjede bio je Ivan Habijanec koji je upisao hattrick. Radnički iz Križevaca došao je do svoje treće uzastopne pobjede, ovaj put bili su bolji od Mladosti i tako učvrstili svoju petu poziciju u poretku.

Ostala su još dva kola do kraja, a vodeći trio nalazi se u razmaku od samo četiri boda. Gužva je i u utrci za najbolju kopačku. Trenutno je vodeći Mario Horvat (Hrvatski bojovnik) s 26 pogodaka, prate ga Ivan Habijanec (Ratar) i Petar Jakopović (Mladost Carevdar) s 25 golova, te Karlo Kraljić (Mladost Carevdar) s jednim manje.