3. ŽNL JUG BBŽ: Prvak se opustio, Bršljanica preskočila Dinamo

Protekli vikend u južnome dijelu Bjelovarsko-bilogorske županije odigrane su utakmice 22. kola tamošnje Treće ŽNL. Kolo su obilježili tek drugi poraz novoga prvaka, te pobjeda Poleta protiv Dinama i zakuhavanje bitke za drugu poziciju.

Sve utakmice igrane su u istom terminu, u nedjelju u 17 i 30 sati. Najlakši posao imala je Bršljanica čiji se protivnik Tomislav Đulovac uopće nije ni pojavio. S ova tri boda Bršljanica se popela na drugo mjesto u poretku budući da je Dinamo Dežanovac poražen na gostovanju u Uljaniku kod Poleta. Tako se i Polet priključio borbi za drugo mjesto i bodovno izjednačio s Dinamom na diobi trećeg mjesta. Samo bod manje ima i Junak Veliki Pašijan koji je s lakoćom svladao oslabljeni Sokol.

U lijepoj seriji od tri pobjede je i Mladost-Nada koja je ovaj vikend bila bolja od Vihora. Jovača je prekinula crni niz od sedam utakmica bez pobjede na gostovanju kod Dišnika. Najuzbudljivije je bilo u Palešniku gdje se izgleda okrunjeni prvak Lasta opustila, a to je znala iskoristiti Ilova. Gol Dominika Jančika bio je dovoljan za sva tri boda. Slobodna je bila ekipa Radničkog.